Heb jij moeite met klaarkomen? Probeer dan deze standjes eens

Intiem door Michelle

Vind jij het lastig om tijdens de seks een orgasme te krijgen? En met seks bedoelen we in dit geval alleen penetratie. Maak je geen zorgen, dat is helemaal niet raar. Er zijn namelijk heel veel vrouwen die hier (helaas) ook mee worstelen. Gelukkig zijn er handige trucjes die het een stuk makkelijker maken om klaar te komen tijdens de seks.

1. Ga bovenop je lover zitten
Als je als vrouw bovenop de man zit is het een stuk makkelijker een orgasme te bereiken. Je kan namelijk zo zelf het ritme en de diepte bepalen. Je lover hoeft alleen maar je heupen vast te pakken en eventueel mee te bewegen op jouw ritme. Als het je niet lukt om op deze manier jouw hoogtepunt te bereiken kun je dit standje een beetje opleuken. Geef hem een toy om je clitoris mee te stimuleren terwijl jij de rest van het werk doet. Teamwork!


2. Zittend op elkaar
De man gaat op een stoel zitten en jij plaatst jezelf bovenop hem. Zorg ervoor dat je voeten de grond kunnen raken zodat je makkelijker heen en weer kunt bewegen. Wedden dat je hierdoor ineens minder moeite hebt om klaar te komen? Als je het goed doet, schuurt je clitoris lekker tegen zijn schaambot, als een extraatje! En hij vindt het ongetwijfeld ook heerlijk om jou zo te zien genieten.

3. Naast elkaar klaarkomen
Ga allebei op je zij liggen met de gezichten naar elkaar toe. Leg jouw bovenste been over zijn heupen. Hij kan je op deze manier penetreren zoals hij wilt en jullie handen en armen zijn vrij om elkaar extra te verwennen. Hij kan jouw clitoris goed stimuleren als je dat prettig vindt om op deze manier sneller klaar te komen. Extra fijn is dat hij precies aan jouw gezicht kan zien of jij al bijna klaarkomt of niet. 

4. Ga op je partner liggen
In plaats van bovenop je lover te zitten, kun je ook eens op hem gaan liggen. Dit maakt de seks super intiem en kan je helpen om makkelijker klaar te komen. Extra fijn is dat je hem dicht tegen je aan hebt als een soort steuntje na je orgasme. Sexy!

5. Buig achterover
Nog een variant van getting on top. Hij werkt zo. De man ligt en klemt zijn benen tegen elkaar aan. Jij gaat op hem zitten, buigt achterover en maakt je rug hol. Je clitoris komt hierdoor wat vrijer te liggen. Voor je vriend is dat natuurlijk dan perfect om even extra te stimuleren. Hij kan je ook nog eens goed in de ogen kijken en aan je blik zien of hij goed bezig is of niet.


6. Lepeltje lepeltje 
De man gaat achter je liggen en jullie liggen dicht tegen elkaar aan. Via achter komt hij in je en jullie handen zijn vrij om elkaar nog extra te stimuleren. Dit is vooral een goede positie als je het een beetje eng vindt om jezelf te laten gaan. Wat nergens voor nodig is, maar toch. Het is een goed standje om mee te beginnen als je het te spannend vindt om de remmen helemaal los te laten. Je hoeft elkaar niet aan te kijken dus daar hoef jij je geen zorgen over te maken. 

7. Standje missionaris, maar dan anders 
Gebruik een fijne vibrator en wikkel er een laken om heen. Ga dan op een tafel liggen en druk de vibrator met het doek eromheen tegen je clitoris. Laat de man tussen je benen staan en bij jou naar binnen gaan. Extra leuk als je jouw lover ook de controle geeft over de vibrator, maar het hoeft niet natuurlijk. Voordeel als je hem zelf vast hebt: je kunt volledig je eigen tempo bepalen. En hij vindt het allebei ongelofelijk sexy, promised.

8. Hump & grind
Ga bovenop je lover zitten, maar dan met je billen naar zijn gezicht toe. Je vriend ligt langeuit en moet een been omhoog trekken. Laat je op hem glijden, zodat je tijdens de seks op en neer kan bewegen. Je clitoris stimuleer je dan tegen zijn been. Hij heeft ondertussen een heel goed uitzicht op jouw bilpartij ;-) Als je het fijn vindt, kan hij eventueel jouw billen spreiden en zachtjes over je anus wrijven. Maar dat is helemaal aan jou natuurlijk!