Richard (39) fakete zijn hoogtepunt in bed: "ze lag daar alleen maar"

Intiem door Laura

Newsflash: mannen faken ook. Eén op de drie om exact te zijn. Maar waarom dan? En hoe in hemelsnaam? Op het forum Reddit deelden een groepje mannen waarom zij een orgasme hebben genept. 

Mannen over het faken van hun orgasme

Richard (39) "Ik was ooit met een meisje die niks in bed deed. Ze lag er alleen maar. Na een paar minuten fluisterde ik in haar oor dat ik bijna kwam. Ze schudde haar hoofd en zei: 'Nee nog niet, het voelt geweldig.' Ik snapte er niks van. Achteraf heb ik het rubbertje onderin de prullenbak verstopt, zodat zij het niet zag."

Harry (47): "Mijn knie deed erg pijn, ik was veel te dronken en ik moest bijna kotsen. Ik wilde eigenlijk gewoon gaan slapen."

Sem (29): "Soms wil je gewoon dat het voorbij is zodat je wat anders kunt doen."

Zion (37) "Ik weet niet echt wat er gebeurde. We waren seks aan het hebben toen ik opeens alle interesse verloor. Ik voelde dat mijn erectie slapper werd. Ik wilde er niet een probleem van maken, dus ik deed alsof ik klaarkwam. Achteraf heb ik het condoom onderin de prullenbak verstopt."

Aron (41): "De seks was heel slecht. Zij was dronken en ik niet." 

Harmjan (40): "Eén keer gedaan met mijn ex. We hebben wel acht keer in één nacht seks gehad en dat laatste keer lukt het gewoon niet meer."

Leandro (25) "Omdat ze niet echt goed was in bed. Ze lag er maar wat bij en weigerde iets te doen. Uiteindelijk werd ik moe. Ik had haar al met orale seks bevredigd, dus ik heb gewoon gefaket."

Owen (34) "Tijdens mijn studie had ik een meisje mee naar huis genomen en de seks was gewoon echt slecht. Het was nog maar drie uur 's middags en ik wilde nog gaan drinken met mijn vrienden. Dus na ongeveer tien minuten matige seks, voerde ik het tempo op, haalde diep adem alsof ik klaarkwam en ben ik uit bed gestapt. Ik denk dat het haar niet had uitgemaakt. Ze heeft vast geweldige seks in het leven gehad, net als ik, maar wij hadden nul seksuele chemie. Dus ik gaf het op."

Arne (24) "Ik had een lange afstandsrelatie met een vriendin met een hoog libido. Dus wanneer we elkaar zagen, brachten we veel tijd in de slaapkamer door. Aan het einde van het bezoek, was ik uitgeput. Ik kon nog wel een erectie krijgen, maar klaarkomen lukte met geen mogelijkheid. Dus ja, ik heb wel een paar keer gefaket."

Jonas (33) "Ja, meerdere keren. Vooral tijdens oraal. Sommige vrouwen reageren niet goed op kritiek. Het is veel handiger om er maar klaar mee te zijn. Haar vertel ik dan dat ik kan klaarkomen zonder te ejaculeren."