Herkenbare smoesjes die we maken als we ons nummer niet willen geven

Vrije tijd door Lisa_V

Oh oh hij zat al de hele avond naar je te kijken en nu komt hij naar je toe. Na een kort gesprekje komt de vraag die je eigenlijk niet had willen horen: ‘Mag ik je nummer?’ Hoe ga je dit oplossen? Wij hebben de beste smoesjes bedacht.

Het is natuurlijk heel schattig als een jongen om je nummer vraagt. Beetje jammer dat het vaak net de mannen zijn, waarvan je eigenlijk niet wilt dat ze je nog een keer bellen. Benieuwd hoe je hier op een tactische manier onder vandaan komt?
 


Bron
 
‘Ik heb al een vriend, we wonen ook al 2 jaar samen.’ – Simpel maar doeltreffend.

‘Ik ben eigenlijk al met iemand anders aan het daten en ik denk dat ik heel verliefd ben.’ – Hij hoeft niet te weten dat je je laatste date niet eens meer kan herinneren.
 
‘Ik doe niet aan seks voor het huwelijk.’ – Wedden dat de helft van de mannen toch maar geïnteresseerd zijn in één ding.
 
‘Ik ben zwanger.’ – Duidelijker kan niet.

‘Oei, ik ga volgende week voor een halfjaar op reis.’ De meeste mannen zitten niet op een lange afstandsrelatie te wachten.
 
‘Je moet niet raar opkijken als ik nooit opneem, ik heb twee kinderen, dus ik ben eigenlijk altijd heel druk.’ – Gevalletje leugen om bestwil.
 

Bron
 
‘Ik ben eigenlijk heel jaloers, heb een ochtendhumeur, ik ga vaak vreemd en ben heel arrogant, maar hier is mijn nummer.’- Tegen de tijd dat jij je nummer opnoemt is hij waarschijnlijk al lang weg gelopen.
 
‘Ik weet mijn nummer niet uit mijn hoofd, vraag het even aan mijn vriendin, die staat daar.’ – Mocht je de boyfriend in spé liever aan je vriendin willen koppelen.
 
‘Zodat ik je kan bellen als ik een oppas nodig heb? Sorry schat, ik moet straks gewoon weer borstvoeding geven.’ – Ook hier hebben de meeste mannen niets van terug.
 
‘Ik val op vrouwen.. en nee ik doe niet aan trio’s.’ – Hier is wel een beetje overtuigingskracht voor nodig. 
 
‘Ik heb net een nieuw nummer en die vergeet ik steeds. Je mag mijn naam wel, dan kan je me opzoeken op Facebook.’ Mocht je de man in kwestie het voordeel van de twijfel willen geven.

Wat doe jij als je je nummer niet wilt geven?