Oh! Jaydi Dubois verklapt wat we niet zagen in Eating With My Ex met Sonny

Media door Jennifer

Op streamingdienst Discovery+ (en sinds kort ook bij tv-zender TLC) kunnen we in Eating With My Ex: Going Dutch momenteel genieten van een aantal opvallende diners tussen twee bekende exen. Afgelopen week waren Jaydi Dubois en haar ex Sonny, bekend van Temptation Island, aan de beurt en blijkbaar gebeurde er ook een hoop interessante dingen áchter de schermen.

Jaydi en Sonny in Eating With My Ex

Jaydi Dubois en Sonny Lorenzo werden bekend door hun deelname aan Temptation Island: Love or Leave, waarin ze de ultieme relatietest aangingen. Dit leverde al snel troubles en nieuwe verleidingen op en zoals de meeste zullen weten, eindigde het niet goed voor het koppel. Na de opnames ging Jaydi namelijk vrij snel samenwonen met Ricky, één van de singles uit de villa. Inmiddels is het vlammetje tussen Jaydi en Ricky ook gedoofd en is Jaydi weer volop te vinden in het datingcircuit. Ondertussen deed ze graag opnieuw (!) mee aan het nieuwe seizoen van Eating With My Ex: Going Dutch, ditmaal samen met haar ex Sonny.

Tijdens het diner hadden ze zeker wat te bespreken. Ze hadden na hun Temptation Island-seizoen een lange tijd ruzie, vooral door het wangedrag dat Sonny vertoonde in de villa. Hoewel ze zichzelf voor schut gezet voelde op nationale tv, gaf Jaydi wel aan dat ze geen spijt had van haar deelname aan Temptation. "Ik had, denk ik, Temptation Island nodig om van jou af te komen," zegt ze tijdens het Eating With My Ex-diner.

Confrontatie na de opnames

Het gesprek tussen de twee exen in Eating With My Ex: Going Dutch verloopt prima en ze praten met elkaar als twee volwassen mensen. Sonny zegt op een gegeven moment ook dat hij hoopt, dat ze zelfverzekerd wegloopt na het diner. "Dat we een boek dicht kunnen slaan en dat alles koek en ei is," zegt hij. Aww, lief!

Toch was er ook een confrontatie tijdens de opnames. Alleen zagen we dit dus niet op beeld, want het gebeurde allemaal na de opnames. In de meest recente aflevering van Realitea verklapt Jaydi namelijk, dat het gesprek achteraf nog even doorging. En toen kwam de juice naar boven!

Vreemdgaan

De presentator van Realitea, Fawry not Sawry, maakt de titel van zijn onlinevideoserie wekelijks wel waar. Hij zorgt namelijk ook nu weer voor goede tea, wanneer hij Jaydi vraagt of ze ook dingen hebben gesproken ná de opnames. "Ik heb het over het vreemdgaan van Sonny gehad. Iets wat hij ontkent en waarvan ik weet, dat het wel waar is," vertelt ze tegen Fawry. En dat hebben ze dus wel met elkaar besproken, maar wel buiten beeld.

Natuurlijk is de presentator dan ook nieuwsgierig en vraagt hij zich af met hoeveel mensen Sonny is vreemdgegaan. "O, dat weet ik eigenlijk niet," zegt Jaydi hoofdschuddend. "Ik kreeg het allemaal pas achteraf te horen. Wij gingen uit elkaar en toen kreeg ik te horen, dat hij meerdere keren was vreemdgegaan. Maar met wie, hoe en wat... Ik heb geen idee."

Geen contact meer

Jaydi weet dus zeker dat hij is vreemdgegaan, maar Sonny ontkent wel alles. Daarom heeft ze het hier ook niet tijdens het diner over gehad. Ze had "helemaal geen zin" in zo'n "welles-nietes verhaal". Het is geen wonder, dat Jaydi en Sonny tegenwoordig geen contact meer hebben. Dat boek is definitief dicht.

Lees ook: B&B vol liefde-Hans en ex Libera in Eating With My Ex: komt het ooit nog goed?