B&B vol liefde-Hans en ex Libera in Eating With My Ex: komt het ooit nog goed?

Media door Jennifer

Het duurt helaas nog even, voordat het nieuwe seizoen van B&B vol liefde begint. Gelukkig kunnen we ons in de tussentijd vermaken met onder meer de nieuwste aflevering van Eating With My Ex: Going Dutch. Komende vrijdag gaan onze favoriete exen Hans en Libera in gesprek en de grote vraag is natuurlijk: komt het nog goed?

Hans en Libera in Eating With My Ex

Vorig jaar maakten we kennis met B&B-eigenaar Hans uit Italië, waar hij de liefde probeerde te vinden tijdens seizoen 2 van B&B vol liefde. Hoewel er vijf potentiële, nieuwe liefdes in zijn B&B logeerden, zat de ware hier helaas niet tussen. Het hielp niet mee, dat Hans en zijn ex Libera nog steeds samenwoonden. Een aantal maanden geleden stond zijn B&B daarom te koop, alleen ging de verkoop niet zo lekker. Gelukkig voor hem verliep het contact tussen hem en ex Libera wél beter.

Dat ze nu dan meedoen aan Eating With My Ex: Going Dutch, komt niet geheel uit de lucht vallen. We vragen ons zelfs af of dit intieme gesprek misschien zorgt voor nieuwe sparks in de relatie. In een fragment van de aflevering zien we een openhartige Hans, die aangaf dat hij zich "niet bemind" voelde. Daardoor stortte hij zich meer in zijn werk. Volgens Libera "waren dat de eerste problemen". Oh!

Nooit meer bij elkaar

De previewbeelden van de Eating With My Ex-aflevering beloven een goed, diepgaand gesprek. Ook Libera gooit flink haar hart open. "Sorry, maar als je na thuiskomst kil en ongeïnteresseerd doet," begint ze met een dramatisch gezicht. "Dan denkt elke vrouw dat je er geen zin meer in hebt." Het klinkt niet goed en dat klopt, volgens Hans komen ze nooit meer bij elkaar. Gelukkig lijkt hij daar in ieder geval vrede mee te hebben. Zo vertelt Hans aan RTL Boulevard: "Je hoeft niet te vechten, maar je kan ook goed met elkaar om blijven gaan." Overigens weet Libera zelf niet, hoe ze haar toekomst ziet.

B&B nog te koop

Natuurlijk willen we ook wel weten of de B&B inmiddels al verkocht is. Dat gaat nog steeds niet goed. Al zijn er wel al geïnteresseerde mensen langsgekomen in de B&B. "Maar daar zit twee, drie ton verschil tussen," vertelt hij aan Boulevard. "Daar ga ik niet aan beginnen. Daar valt niet over te onderhandelen." De lopende verkoop van zijn B&B zorgt er wel voor, dat het in het datingcircuit niet helemaal lekker verloopt bij Hans. De afstand blijkt vaak een drempel, dus eigenlijk moet eerst de B&B verkocht worden.

Lees ook: Zo hé: deze oud-deelnemer uit B&B vol liefde zet paradijselijke villa te koop voor 7,9 miljoen