Kijkvoer voor het weekend: nieuwe Videoland-docu over mannen en hun veel té grote 'jongeheer'

Media door Jennifer

Het is vaak hét onderwerp bij gesprekken tussen mannen: de piemel. Een hoop mannen dromen van een flinke joekel in hun broek. Al blijkt uit de nieuwe Videoland-documentaire My Massive C*ck, dat zo'n grote 'jongeheer' echt niet altijd ideaal is. Sinds deze week kun je de docu zien op het streamingplatform en het belooft interessant te worden.

Lees ook: Mannen onthullen de grootste misverstanden over de penis

Gepest door grote piemel

Blijkbaar lopen in Nederland aardig wat mannen rond met een grote penis, want de Nederlandse mannen staan in de top 10 van grootste penissen, aldus worlddata.info. In ons landje is de gemiddelde lengte van een 'jongeheer' 15.87 cm bij een lengte van 1.84 meter. Dat is misschien al groot, maar in de nieuwe documentaire My Massive C*ck wordt het allemaal nog groter. Klinkt voor mannen wellicht heel interessant en leuk, maar trust them: het is niet altijd beter. Zo wordt de 35-jarige Scott gepest door zijn voetbalteam. Met zijn piemel van 24 cm valt hij namelijk nogal op, waardoor er regelmatig foto's en video's rondgaan. Lullig!

Ongevraagd op de foto

Foto's maken van een grote penis blijkt overigens niet iets eenmaligs. In de docu vertellen namelijk meerdere mannen, dat hun 'jongeheer' ongevraagd op de foto wordt gezet. De 39-jarige Matt bijvoorbeeld had eens een date met een vrouw, die het heerlijk vond om naar zijn piemel te kijken. Daarom vroeg ze hem vaak of hij even zijn 'apparaat' hard wilde maken met een speciale penispomp, zodat zij ernaar kon staren. Helaas voor Matt verspreidde ze later ook stiekem foto's van zijn penis.

In de docu komen trouwens zowel mannen als vrouwen voor. Normaal gesproken vinden veel mannen met een grote penis moeilijk de liefde, maar gelukkig zijn er ook vrouwen die juist dol zijn op zo'n flinke joekel. Zo spreken de makers van de docu ook Bonnie, die zichzelf voorstelt als de size-queen. "Dat betekent dat ik graag seks heb met mannen met bovengemiddelde penissen," vertelt ze. "20 centimeter of langer vind ik wel de moeite."

Videoland-docu My Massive C*ck

De documentaire My Massive C*ck is zoals gezegd exclusief te zien bij Videoland. Met de vele reacties onder de Instagrampost van Videoland kunnen we ons voorstellen, dat de docu een hoop kijkers oplevert. Dus mocht je dit weekend nog niets te doen hebben, dan is dit misschien een leuk idee voor een filmavond op de bank.

Lees ook: Met deze standjes breek je het gemakkelijkst zijn jongeheer