Met deze standjes breek je het gemakkelijkst zijn jongeheer

Intiem door Redactie Ze.nl

Voordat de heren denken dat wij sadisten zijn.... eh nee. Zo zit het dus niet. Máár, feit is dat er ongelukjes kunnen gebeuren tussen de lakens - en daar hoort een gebroken penis ook bij. En om deze pijnlijke taferelen te voorkomen, vertellen wij jullie de standjes waarbij dit het vaakst misgaat. Zodat jullie dit kunnen voorkomen.

Penis breken? Doe deze standjes vooral níét 

Ben jij iemand die gemakkelijk wat wilder is in bed, maar wil je de jongeheer van je liefje niet pijnigen? We verzamelden een aantal standjes waarbij de kans op een penisbreuk groot is. Zodat je de volgende keer tijdens de vrijpartij extra op kunt letten dat jullie dit standje met - veel - beleid uitvoeren. Komen ze!

Een gebroken penis door op z'n hondjes

Om met wat feitjes te beginnen: 77% van de gebroken penissen zijn het directe resultaat van een sekspartij. Bij 41% van deze geknakte piemels deden zij het op z'n hondjes toen het misging. Een tweede podiumplaats gaat naar het missionarisstandje, oftewel het ouderwetse man-bovenop-verhaal. Op nummer drie in deze oneervolle lijst van gebroken piemels staat het standje waarbij de vrouw bovenop zit. 

Dit gebeurt er bij een gebroken penis

Een gebroken penis kan trouwens alleen als 'ie in erectie is: de wanden van de zwellichamen scheuren en het geslachtsdeel buigt dan te ver door. De penis kan opgezwollen en blauw worden en er kunnen bloeduitstortingen ontstaan. En dat niet alleen: het is pijnlijk. Heel. Erg. Pijnlijk.