Liefde / Intiem
Intiem

Met deze standjes breek je het gemakkelijkst zijn penis

We hebben een tijdje nagedacht over de kop van deze tekst. Want voordat de heren denken dat wij een groepje sadisten zijn die erop uit gaan om massaal de genitaliën van mannelijk Nederland te slopen... eh nee. Zo zit het dus niet. Máár, feit is dat er nu eenmaal ongelukjes kunnen gebeuren tussen de lakens en daar hoort een gebroken penis ook bij. Ja echt, zijn jongeheer kan namelijk breken. En om deze pijnlijke taferelen te voorkomen, zijn wij de beroerdste niet en vertellen wij jullie graag de standjes waarbij dit het vaakst misgaat. 

Een gebroken penis

Een gebroken penis door op z'n hondjes

Om met wat feitjes te beginnen: 77% van de gebroken penissen zijn het directe resultaat van een sekspartij. Bij 41% van deze geknakte piemels deden zij het op z'n hondjes toen het misging. Een tweede podiumplaats gaat naar het missionarisstandje, oftewel het ouderwetse man-bovenop-verhaal. Op nummer drie in deze oneervolle lijst van gebroken piemels staat het standje waarbij de vrouw bovenop zit. 

Lees ook: VRIJ-dag: 4 geheimen over het mannenorgasme

Dit gebeurt er bij een gebroken penis

Een gebroken penis kan trouwens alleen als 'ie in erectie is: de wanden van de zwellichamen scheuren en het geslachtsdeel buigt dan te ver door. De penis kan opgezwollen en blauw worden en er kunnen bloeduitstortingen ontstaan. En dat niet alleen: het is pijnlijk. Heel. Erg. Pijnlijk. 

Lees ook: VRIJ-dag: 5 mythes over anale seks