Zo gaat het nu met Hans uit B&B Vol Liefde

Media door Elsemieke

Terwijl wij ons klaarmaken voor de aftrap van B&B Vol Liefde seizoen 3, is het inmiddels ook even geleden dat hij te zien was in B&B Vol Liefde. Vanuit Italië vertelt hij aan iedereen hoe het nu eigenlijk met hem gaat. Heeft cupido al raakt geschoten of is de B&B-houder nog steeds single?

Zo gaat het nu met Hans uit B&B Vol Liefde

Hans, die met zijn B&B in Italië meedoet aan B&B Vol Liefde seizoen 2, zorgt voor opvallende televisie. Hans woont nog met zijn ex Libera samen. Uiteindelijk zijn er vijf vrouwen op zijn erf verschenen en allemaal hadden ze het er moeilijk mee dat Hans nog met Libera samenwoont. Daarom zette hij ook onlangs zijn B&B te koop. “We zijn al zeven jaar gescheiden, dus de B&B staat in de stille verkoop. Helaas komen we er niet van af. Het staat er al twee jaar op, denk ik." 

“Er is nog niet echt veel veranderd, eigenlijk. Ja, natuurlijk heb ik in die tijd ontzettend veel gasten gehad, maar wat betreft de liefde, die is nog steeds niet voorbij gekomen." En Libera, woont die nog steeds in de B&B? Hans bevestigt dat. "We hebben weer een goede relatie, minder gestresst dan vóór het programma.” 

Onzekere tijden

En hoe gaat het met de verkoop van zijn B&B? “De verkoop van de B&B loopt ook nog niet echt, door oorlog, inflatie.. Mensen gaan niet zomaar even geld uitgeven in deze onzekere tijden. Maar goed, er is al wel interesse geweest. En ik heb tot en met september aanstaande al boekingen mogen ontvangen. We doen het al zeven jaar zo, dus laten we er dan ook maar acht jaar van maken." Wij zijn benieuwd hoe dit gaat aflopen!