Zo hé: deze oud-deelnemer uit B&B vol liefde zet paradijselijke villa te koop voor 7,9 miljoen

Celebs door Jennifer

Trouwe kijkers van het tv-programma B&B vol liefde kennen vast B&B-eigenaar Jacob nog. Hij viel nogal op tijdens zijn seizoen. Niet alleen vanwege zijn gigantische villa in Portugal, maar ook door zijn excentrieke karakter. Nou, sinds kort staat zijn mooie, paradijselijke villa in Portugal te koop, zo meldt Bekende Buren. Je moet er alleen wel wat geld voorover hebben.

Villa te koop van Jacob uit B&B vol liefde

Eén ding weten we zeker na het seizoen van B&B vol liefde, waar Jacob aan heeft meegedaan. Hij heeft zeker een prachtige Bed & Breakfast in Albufeira, een stad in de Algarve in Portugal. Helaas ging het voor de rest niet heel goed in de villa. Tijdens zijn seizoen zat hij als het ware opgescheept met vier vrouwen, die alleen maar irritaties opwekten bij hem. Nu staat zijn gigantische villa te koop, maar natuurlijk niet voor een klein prijsje. Nee, je moet wel even 7,9 miljoen aftikken. Voor deze prijs heb je vervolgens wel een villa met uitzicht op de Atlantische Oceaan, twaalf slaapkamers, veertien badkamers, een zwembad én een tennisbaan. Daarnaast wordt de villa ook nog omgeven door een mooie, tropische tuin. Wauw!

Speciaal voor geïnteresseerden biedt Jacob een speciale deal voor een overnachting met ontbijt. Voor meer info kun je bij Bekende Buren terecht, waar je ook foto's kunt bekijken van de villa.

Jacob & Carla: hoe gaat dat nu?

Na zijn B&B vol liefde-avontuur kreeg Jacob een relatie met Carla, die voor hem naar Portugal verhuisde. Ze kregen pas contact na het seizoen, omdat Carla eigenlijk helemaal niet door de selectierondes heen was gekomen. Helaas liep de relatie vervolgens na tien weken op de klippen. Volgens Jacob "voelden de eerste drie weken als een sprookje". Later kwamen Jacob en Carla wel weer bij elkaar, ondanks dat de break up wel heftig was. Zo waren er een hoop spanningen en noemde Carla Jacob gevaarlijk. Op Videoland heeft Jacob sinds vorig jaar een eigen datingprogramma genaamd De Ware Jacob, waarin inmiddels te zien is hoe de relatie tussen Jacob en Carlo weer uit is. Hij is weer druk bezig in het datingcircuit.

Lees ook: Jacob uit B&B Vol Liefde krijgt eigen datingprogramma