Originele Harry Potter-cast keert terug voor reünie op HBO Max

Media door Elsemieke

Ben je dol op de Harry Potter films, dan hebben we heel goed nieuws voor je. De originele cast keert namelijk eenmalig terug voor een reünie! Twintig jaar na het verschijnen van de eerste film, Harry Potter en de Steen der Wijzen, komt HBO Max met een special met daarin een groot deel van de cast.

Lees ook: VIDEO: dit zijn de eerste beelden van de realityshow van Famke Louise en Denzel Slager

Originele Harry Potter-cast keert terug voor reünie op HBO Max

Zeg je Harry Potter, dan zeg je Daniël Radcliffe, Rupert Grint en Emma Watson. Maar ook een heleboel andere steengoede acteurs die hun opwachting maakten in de magische Harry Potter films, gebaseerd op de boeken van schrijfster JK Rowling. HBO Max zorgt ervoor dat fans zich kunnen opmaken voor een reünie met een groot deel van de originele cast van Harry Potter. 

Return to Hogwarts

"Voor het eerst keert de legendarische cast terug naar waar de magie begon", aldus de zender. De reünie gaat 'Return to Hogwarts' heten en hij wordt vanaf 1 januari uitgezonden. Daniel Radcliffe, Rupert Grint en Emma Watson keren dus terug, maar ook Robbie Coltrane, Helena Bonham Carter en Ralph Fiennes doen mee met de reünie. Chris Columbus, die twee van de acht films regisseerde, werkt ook mee. Kijkers worden getrakteerd op diepte-interviews en gesprekken met de cast, geeft HBO aan. Wij zijn heel benieuwd!

10 miljard dollar

De Harry Potter films zijn na Marvel en Star Wars de meest succesvolle filmreeks uit de geschiedenis. De acht films brachten in totaal 10 miljard dollar op. In Nederland zagen meer dan 12 miljoen mensen de films in de bioscoop. HBO Max is vanaf volgend jaar beschikbaar in Nederland, maar de precieze datum is nog niet bekend.

Lees ook: Kerstcadeau voor een man nodig? Met deze cadeaus zit je sowieso goed

Foto: BrunoPress