Kerstcadeau voor een man nodig? Met deze cadeaus zit je sowieso goed

Cadeaus & hebbedingetjes door Elsemieke

Kerstcadeau man: The most wonderful time of the year komt er weer aan en elk jaar is het weer een grote struggle: wat koop je voor een man met kerst? Wat kan ik voor mijn vader kopen met kerst? Of wat wil mijn vriend voor kerst? Met deze cadeaus zit je sowieso goed dit jaar. 

Kerstcadeau man: met deze cadeaus zit je goed bij je vader of vriend

Ben je nog op zoek naar een mooi kerstcadeau man? Welk cadeau voor een man? Wij hebben een handige lijst waarmee je kerstcadeaus voor mannen binnen no time bij elkaar shopt. Thanks us later.

1. Geurtje

Geuren zijn super persoonlijk, maar als je er één gaat geven als kerstcadeau voor de man(nen) in jouw crowd, dan weet je vast wel wat hij lekker vindt. Een geurtje is nooit een slecht idee en een man kan er ook nooit genoeg van hebben. 

2. Sneakers

Mannen kunnen absoluut niet zonder sneakers. Is jouw man, broer of vader degene die van jou een kerstcadeautje verwacht? Hop dan langs zijn favoriete sneakerwinkel of bestel een paartje online. Om een outfit helemaal af te maken. is het perfecte paar sneakers een must. Nieuwe sportschoenen voor de fitte man in jouw leven zijn ook altijd goed.

3. Kleding

De kleding maakt de man, zeggen ze altijd. Niet alleen wij vrouwen zijn dol op kleding, mannen kunnen er ook wat van. Wij kennen geen man die niet blij wordt van een mooi overhemd of een fijne broek. Verras hem dus onder de boom met een mooi nieuw exemplaar voor in zijn garderobe. 

4. Armband

We blijven nog even in de outfit hoek. Wat kan ik voor mijn vader kopen met kerst? Nou, een mooie armband natuurlijk! Wil je dat je vader of vriend echt een persoonlijk kerstcadeau krijgt, koop dan een armband voor onder de boom. 

5. Ketting

Is de man die jij een kerstcadeau gaat geven niet zo fan van armbanden, koop dan een ketting voor hem. Wil je er echt iets persoonlijks van maken - voor je vriend bijvoorbeeld - laat er dan iets persoonlijks in graveren. Dat kan je naam zijn, maar ook een teken wat hem alleen aan jullie band doet denken. Succes gegarandeerd.

6. Ring

Kerstcadeau voor een man nodig? Met een ring zit je goed. Nee, geen trouwring! Maar gewoon een mooie ring die bij hem past. Hadden we al gezegd hoe sexy wij mannen met grote, grove ringen vinden? Een hand door zijn haar met een paar ringen aan zijn vingers en je kan ons wegdragen. 

7. Sokken

De laatste in dit rijtje van kerstcadeaus voor mannen: scoor een paar sokken voor de man in je leven. Dat kunnen wat dure, verfijndere sokken zijn voor als de man graag chique gekleed gaat, maar ook gekke sokken in allerlei printjes. Check online even voor gekke sokken webshops en de man zal sowieso blij zijn met zijn kerstcadeau. 

8. Gadgets

Met gadgets kan je eigenlijk bijna nooit de plank misslaan als het op cadeautjes voor mannen aankomt. Als de man waar jij voor aan het shoppen bent dol is op de nieuwste technologische snufjes dan zijn dit superleuke cadeautjes om onder de boom te leggen. 

9. Een boek

Is de man waar jij een kado voor moet scoren dol op lezen, dan is het des te leuker om er een cadeau te krijgen. Wat voor boek denk je dan? Veel mannen vinden autobiografieën interessant, maar ook een boek over sport, voeding of mindset levert je waarschijnlijk een dankbare smile van diegene op.

10. Een bioscoopbon

Wie houdt er nu niet van films? Zeker wanneer jij en je lover wel een momentje samen kunnen gebruiken, geef je hem een bioscoop bon voor onder de boom. Maak er een leuk pakket van met een bon, wat biertjes en een zak popcorn. En ja, als hij de bioscoop liever uitgeeft met een vriend van hem of zijn vader, is dat ook helemaal oké.

11. Een fles whiskey

Dit cadeau is alleen geschikt als je kerstcadeau man bedoeld is voor iemand die van een drankje houdt. Koop een mooie whiskey fles, voeg er twee fancy whiskeyglazen aan toe en je maakt je vader, broer of vriend helemaal blij Je hoeft er zelf helemaal geen verstand van te hebben, want je kan ook iemand in de winkel vragen wat een goede kwaliteit whiskey is. 

12. Thermosfles

Is de man in jouw leven avontuurlijk? Koop dan een thermosfles voor hem voor kerst. Misschien niet het meest sexy presentje, maar als de man in kwestie regelmatig op avontuur gaat, veel sport of gewoon houdt van mooie hebbedingetjes, is dit een top idee.

13. Agenda

Kerstcadeau man nodig voor iemand die georganiseerd is en veel werkt? Een agenda is het kadootje dat je moet scoren. Ja, zelfs in deze digitale wereld kan het heerlijk zijn om al je taken en afspraken uit te schrijven. Zorgt voor rust in je hoofd.

14. Kaartje voor een (voetbal)wedstrijd

Is de man in kwestie dol op wedstrijden kijken, maar word jij hier niet blij van? Geef hem dan kaartjes voor zijn favoriete sportwedstrijd. Heb jij direct een avondje vrij met vriendinnen.

Lees ook: 10 x de leukste kerstcadeaus onder de 15 euro