Moederdagtip? Geef dit quarantaine-proof moederdagcadeau

Cadeaus & hebbedingetjes door Ze.nl

Wat geef je de moeder die alles al heeft? Uitjes, etentjes en high tea’s kan ze momenteel wel op haar buik schrijven… No worries, we got your back met het allerfijnste dekbedovertrek dat je ooit hebt gevoeld. Gemaakt van 100% biologisch katoensatijn is dit een ultieme verwennerij voor jouw mama. 

Het zachtste materiaal ooit

Je gunt jouw mams natuurlijk de beste nachtrust en de beste kwaliteit. Die twee komen samen in de heerlijke dekbedovertreksets van Yumeko. Dit Nederlandse merk werkt alleen met de beste duurzame stoffen en zorgt voor ethische handel.

Bekijk de dekbedovertreksets hier!

 

Droom zacht

De dekbedovertrekken van Yumeko zijn gemaakt van gewassen katoensatijn. Het is ultiem zacht en geeft je daardoor het gevoel alsof je in een hotelbed slaapt. Zo geef je je moeder toch dat welverdiende vakantiegevoel! 

Het fijne aan dit materiaal is dat het er niet zo netjes hoeft uit te zien. Voordeel? Je hoeft ‘m niet te strijken! Sterker nog, deze set komt het beste tot zijn recht als hij niet gestreken wordt en wat kreukelig blijft. Daarnaast is het ook een wonder bij pluizig haar: satijn droogt je haar niet uit. Need we say more? Hier maak je jouw moeder echt blij mee. En stiekem zou je hem zelf ook wel willen, nietwaar?

Lees ook: Moederdag vieren in coronatijd: 10 tips om haar in het zonnetje te zetten