Kijken! Sinds vandaag staat het tweede seizoen van Tiger King op Netflix

Media door Jeanine

Zat jij tijdens de eerste lockdown ook aan de buis gekluisterd? Grote kans dat je het eerste seizoen van Tiger King hebt uitgekeken. De serie over dierentuineigenaar Joe Exotic was een regelrechte hit, maar we hadden nog veel vragen bij de laatste aflevering. Genoeg reden dus voor een tweede seizoen!

Lees ook: Voormalige GTST-soapster klapt uit de school: 'Ik verdiende het minimumloon'

Recap Tiger King

In de serie Tiger King wordt de tijgerhandel in Amerika onder de loep genomen. Eén van de dierenkwekers is Joseph Maldonado-Passage, beter bekend als Joe Exotic. Goed om te weten: in The States is het houden van een katachtige als huisdier niet verboden. De 'interesse' van Joe gaat wel een tikkeltje verder. Zo opende hij in 1999 zijn eigen dierentuin, waar je vooral veel katachtigen kon vinden. Aan leeuwen en tijgers ontbrak het daar zeker niet en uiteindelijk houdt hij er bijna driehonderd (!). De tijgerhandel is al een what the hell-verhaal, maar Joe zit dus achter de tralies omdat hij concurrente Carole Baskin zou hebben laten vermoorden. Heavy stuff.

Tweede seizoen Tiger King

Dat we aan de lippen hingen van de makers, is een understatement. We wilden eigenlijk nog meer weten en gelukkig kan dat eindelijk. Vanaf 09.00 uur vandaag staat namelijk het tweede seizoen van Tiger King op Netflix. Hopelijk wordt het nu een stuk duidelijker!

Beeld: Netflix Media Center

Lees ook: ZIEN! Nieuwe realityshow is een mix van Temptation Island, Too Hot To Handle én EOTB