ZIEN! Nieuwe realityshow is een mix van Temptation Island, Too Hot To Handle én EOTB

Media door Jordan

Ben je in een zwart gat gevallen nu Temptation Island is afgelopen? Dan wil jij zeker de nieuwe Spaanse realityshow Love Never Lies zien op Netflix. Het is een juicy mix van Too Hot To Handle, Temptation Island en Ex on the Beach. Het is nog sensationeler, er wordt namelijk gebruik gemaakt van een leugendetector.

Love never lies netflix

Lees ook: Nieuwe vriendin van Jacob haalt uit naar vier vrouwen uit B&B Vol Liefde

Love Never Lies: hoe werkt deze datingshow?

In Love Never Lies verblijven vijf heterokoppels en één gaykoppel, drie weken lang in een prachtige villa op Ibiza om hun relatie te testen. De geliefdes worden van elkaar gescheiden in twee villa’s. Uiteraard niet zonder temptations, in de trailer van Netflix is te zien dat er singles en zelfs exen de villa zullen betreden. Dit zorgt al voor veel spanningen, maar dat is niet alles. De koppels maken ook nog eens kans op een prijs van maar liefst 100.000 euro. Maar daar moeten ze wel iets voor doen.

Leugendetector

De koppels beginnen het programma met een pot van 40.000 euro. Alle kandidaten worden individueel ondervraagd over hun relatie. De antwoorden worden getoetst door een nieuwe leugendetector, de eye detector. Deze analyseert de veranderingen in het oog, dit apparaat detecteert als de deelnemers ergens over liegen. Als de kandidaten de waarheid spreken verdienen ze 1000 euro. Maar als de kandidaten oneerlijk zijn verdwijnt er 1000 euro uit de pot.

Trailer

Exen, verleiders en een leugendetector, dat belooft heel veel sensatie, leugens en bedrog. Momenteel staan er al zes afleveringen online. Op 18 november is de laatste aflevering te zien. Zo kom je de lockdown wel door! Benieuwd naar de serie? Hieronder vind je de trailer.

Lees ook: Durf je? Temptation Island: Love or Leave zoekt nieuwe koppels

Beeld: Netflix