VIDEO: Dit is de locatie van 'Wie is de Mol?' 2022!

Media door Jennifer

Oeh! De Molloten kunnen weer lekker graven naar hints over wie dit jaar de mol is in WIDM. In een video wordt niet alleen bekendgemaakt waar de opnames plaatsvonden, ook zien we een hoop nieuwe beelden van het nieuwe seizoen, dat begint op 1 januari 2022. Op Twitter gaan nu al geruchten rond over een mogelijke mol.

wie is de mol seizoen 22 kandidaten

Lees ook: Squid Game seizoen 2: cast, releasedatum en het verhaal

Wie is de Mol? locatie seizoen 22

De kijkers van Wie is de Mol?, ook wel molloten genoemd, zijn altijd heel fanatiek. Nog voordat de afleveringen worden uitgezonden, speculeren ze maar al te graag over de kandidaten, de opnamelocatie en natuurlijk de mogelijke mol. Even leek het alsof Thomas van Luyn, een van de nieuwe deelnemers, afgelopen augustus iets verklapte over de locatie van seizoen 22:

Naast Nieuw-Zeeland werd ook Griekenland genoemd als mogelijke locatie, maar in een nieuwe teaser van AvroTros blijkt Albanië de echte locatie van WIDM seizoen 22. Een land in de Balkan, wat overigens niet ver van Griekenland vandaan ligt.

Wie is de Mol? 2022 kandidaten

De kandidaten van Wie is de Mol 2022 waren al eerder bekendgemaakt. Zoals elk jaar zitten er bekende, maar ook minder bekende namen tussen. De kandidaten van Wie is de Mol? seizoen 22 zijn Thomas van Luyn, Kim-Lian van der Meij, Glen Faria, Everon Jackson Hooi, Hila Noorzai, Arno Kantelberg, Fresia Cousiño Arias, Laetitia Gerards, Sahil Amar Aïssa, Welmoed Sijtsma en Suzanne Klemann. Nog voordat het seizoen is begonnen, heeft molloten het al op een kandidaat gemunt. Op Twitter gaan al geruchten rond over Kim-Lian als mogelijke mol:

Wanneer is Wie is de Mol? seizoen 22 op tv?

Het nieuwe seizoen van Wie is de Mol wordt vanaf zaterdag 1 januari 2022 uitgezonden op NPO1. Zoals gewoonlijk wordt na de aflevering direct nagepraat tijdens Moltalk op NPO 3. De jonge kijkers kunnen weer wekelijks napraten tijdens Mollenstreken met Lavezzi Rutjes (zoon van oud-kandidaat Nathan Rutjes). Nieuw dit seizoen is het online napraatprogramma met Splinter Chabot. Hij deed in seizoen 21 zelf mee, waarbij hij vlak voor de finale afviel. In het nieuwe programma Niet de Mol interviewt Splinter wekelijks een van de kandidaten, die is afgevallen. Het programma 'Niet de Mol' is te zien op het onlinekanaal van NPO.

Lees ook: Expeditie-kijkers boos op Wietze: 'Wat een naaistreek'

Beeld: AvroTros