Monica Geuze vertelt wat ze aan haar gezicht heeft laten doen

Media door Elsemieke

Het is algemeen bekend dat Monica Geuze hier en daar wat aan haar gezicht heeft laten doen, maar ze vertelde nooit precies welke ingrepen ze er dan op had zitten. Daar komt nu verandering in. Terwijl wij smullen van haar presentatieskills in Temptation Island 2022 aflevering 4 alweer, vertelt de influencer in haar nieuwste vlog welke cosmetische ingrepen ze allemaal heeft gedaan.

Monica Geuze over lipfillers en botox

“Ik wilde even het één en ander bespreken en wat openheid geven”, opent Monica de vlog. De reden van haar openheid? Een bezoekje aan een cosmetisch arts, een week geleden. “Het voelde niet goed om het er niet over te hebben, omdat ik er wel transparant over wil zijn.” Ze wil meteen wat misverstanden uit de wereld helpen. “Maar het is niet zo dat ik daar iedere week kom en aan mezelf laat sleutelen. Ik heb weleens eerder fillers gebruikt en die heb ik ook weer laten verwijderen. Sowieso die uit mijn lippen heb ik laten verwijderen. En ik heb ooit mijn jukbeenderen en kaaklijn laten doen.”

Botox in de oksels

Daarnaast heeft Monica ook wat filler in haar neus gehad. “Maar dit is allemaal een aantal jaar geleden en fillers lossen vanzelf op, dus op een gegeven moment gaat dat weer weg.” Ook haar botoxbehandelingen bespreekt ze. “Ik doe dus ook vaak een botoxtreatment in mijn oksels. Vooral als de zomer eraan komt vind ik het gewoon vervelend dat je bepaalde kleding niet aan kan als je transpireert. En ik laat ook weleens mijn fronsrimpel met botox behandelen, waardoor je dus niet boos kan kijken en die rimpel niet extra gaat stimuleren.”

"Zou het niemand aanraden"

Haar bezoekje aan de cosmetisch arts bleek om fillers te gaan, in haar jukbeenderen en kaaklijn. “Ik ben er eigenlijk wel tevreden over. Het is echt minimaal gedaan.” De influencer drukt haar kijkers wel op het hart dat het niet om reclame gaat en dat het geen aanmoediging is om het ook te doen. “Ik zou letterlijk niemand aanraden om het te doen. Maar ik voelde mij er prettig bij en ik dacht: ik wil het wel gewoon doen.”

Foto: BrunoPress

Lees ook: Zien: Monica Geuze verbaast volgers met sexy lingeriefoto