Dit is waarom realityserie Deep Fake Love op Netflix waarschijnlijk de wildste relatietest ooit is

Media door Jennifer

Als je dol bent op het realityprogramma Temptation Island, dan ga je deze nieuwe realityshow op Netflix ook erg waarderen. Het nieuwe Spaanse realityprogramma Deep Fake Love (Falso Amor) is namelijk honderd procent erger dan Tempa. En ja, de titel verklapt het al: in dit programma wordt gebruikgemaakt van deep fake-technologie. Deze technologie maakt Deep Fake Love waarschijnlijk de heftigste relatietest ooit.

Nieuwe realityserie Deep Fake Love

Net als bij Temptation Island gaan in het nieuwe Spaanse realityprogramma Deep Fake Love (Falso Amor) koppels een ultieme relatietest aan, nog ultiemer dan in Temptation. Het concept lijkt ook sprekend op Temptation Island. Zo worden net als in Tempa vijf stelletjes van elkaar gescheiden en in twee villa's geplaatst vol sexy vrijgezellen. Vervolgens krijgen ze op bepaalde momenten hun partner te zien, maar hier zit dan het addertje onder het gras. Het is namelijk helemaal niet zeker, dat de getoonde beelden ook werkelijkheid zijn. Het kan namelijk ook dat een partner beelden ziet, die dramatischer zijn gemonteerd door middel van deep fake-technologie. OMG!

Relatietest met deep fake-technologie

In de realityshow worden de koppels dus flink getest op elkaars vertrouwen. Door de deep fake-technologie wordt de relatietest namelijk heftiger dan ooit, zo zien we ook in de trailer van het nieuwe realityprogramma. Daarin zien we bijvoorbeeld hoe twee mensen zogenaamd niet van elkaar af kunnen blijven, maar eigenlijk hebben ze een heel normaal gesprek. Bizar! Vervolgens is de grote vraag: zijn de beelden echt of nep?

De koppels doen trouwens niet alleen mee voor de relatietest. Ze maken namelijk ook kans op een groot geldbedrag van maarliefst 100.000 euro. Dit bedrag is voor het koppel, dat uiteindelijk de meeste vervalste beelden weet te onderscheiden van de echte.

Wanneer te zien?

Grote kans dat je wel nieuwsgierig bent geworden naar het nieuwe, Spaanse realityprogramma. Nou, goed nieuws: de eerste zeven afleveringen van Deep Fake Love staan al online op streamingdienst Netflix! Wees wel snel, want aanstaande donderdag op 13 juli verschijnt dan de grote finale. Spannend!

Mocht je nog niet helemaal om zijn, dan heb je hier de trailer van de wilde, bizarre realityshow:

Lees ook: Fan van MAFS en Expeditie Robinson? Dan wil je deze bizarre, nieuwe realityserie zien