Fan van MAFS en Expeditie Robinson? Dan wil je deze bizarre, nieuwe realityserie zien

Media door Jennifer

Als je fan bent van de realityseries Married At First Sight en Expeditie Robinson, dan is deze nieuwe datingshow écht iets voor jou. In het nieuwe realityprogramma Gestrand op Honeymoon Island hebben ze deze twee shows eigenlijk door elkaar gehusseld en ook wat Ex On The Beach toegevoegd als garnering. Wacht, wát?

Nieuwe bizarre datingshow

In België was deze nieuwe, bizarre datingshow al een grote hit en nu komt het realityprogramma Gestrand op Honeymoon Island ook naar Nederland. In dit nieuwe programma worden eigenlijk de populaire realityseries Married At First Sight, Expeditie Robinson én Ex On The Beach door elkaar gehusseld. Al is het maar een vleugje EOTB.

Gestrand op Honeymoon Island

In de nieuwe datingshow Gestrand op Honeymoon Island moeten de deelnemers eerst met elkaar trouwen en dat is dus net als in MAFS met een onbekende. Daarna gaan ze meteen samen op huwelijksreis, maar vervolgens wacht hen een grote verrassing. Ze worden dan namelijk met trouwkleding en al gedropt op een onbewoond eiland. Of nou ja, ze komen dan - net zoals in EOTB - de zee uitlopen in hun prachtige trouwjurk en maatpak. Vervolgens moet het pasgetrouwde koppel zien te overleven op het eiland. Ge-ni-aal! Natuurlijk hangt hier nog wel een experiment aan vast. De grote vraag is: overleeft het koppel de barre omstandigheden? Of loopt het huwelijk binnen no time in de soep?

Wanneer de nieuwe datingshow te zien is, is nu nog onbekend. Wel weten we dat RTL interesse heeft getoond in de realityserie. We keep you posted!

Lees ook: Interessant: Amerikaanse bokser Jake Paul krijgt een eigen Untold-documentaire op Netflix