'Dít is de eerste kandidaat van Expeditie Robinson 2023'

Celebs door Elsemieke

Op dit moment draaien de camera's volop voor Expeditie Robinson 2023. De productie is namelijk op een tropische locatie druk bezig een nieuw seizoen op te nemen. En net zoals elk jaar draaien de geruchten op volle toeren: welke kandidaten doen er mee? Volgens roddelkoning FawryNotSawry is de eerste kandidaat nu al bekend. 

Eerste kandidaat Expeditie Robinson bekend

Bijna elk televisieprogramma zit tegenwoordig vol met BN'ers. We noemen De Verraders, Wie Is De Mol en nog veel meer andere tv programma's. Echt erg vinden we dat niet, want het levert veel juice op. FawryNotSawry vertelt in een nieuwe aflevering van zijn programma Realitea dat hij het sterke vermoeden heeft dat Maxim Froger mee gaat doen met Expeditie Robinson. De juicekoning denkt dus dat naast Jaimie Vaes - yes, de ex van Lil Kleine - en Jonna Fraser ook Maxim Froger gevraagd zijn om deel te nemen aan het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson. Inderdaad: hij is de zoon van! Officieel bevestigd is het natuurlijk nog niet door RTL. Wij houden jullie op de hoogte als er meer kandidaten bekend zijn!

Niek ziet zichzelf voor het eerst na Expeditie Robinson: "die beentjes!"

Nieuwe presentator Expeditie Robinson

Art Rooijakkers presenteert het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson samen met Nicolette Kluijver. Er gingen de afgelopen jaren al wat geruchten dat hij het programma zou gaan presenteren, maar deze ontkrachtte hij zelf. Na een operatie aan zijn stemband, mocht hij helaas niet praten, dus kon hij het vorige seizoen niet presenteren. Rick Brandsteder presenteerde vorig seizoen samen met Nicolette Kluijver.