Eindelijk: Louisa Janssen en Michella Kox krijgen eigen serie op Videoland

Celebs door Elsemieke

Nu Echte Meisjes in de Jungle - helaas - is afgelopen, en de ruzie tussen Michella Kox en Janice Blok nog steeds niet is bekoeld, missen we onze favoriete kemphaan op televisie. We sprongen dan ook een gat in de lucht toen we hoorden dat Michella Kox samen met Louissa Janssen een serie krijgt op Videoland!

'Er komt een Eating With My Ex met Janice Blok en Michella Kox'

Louisa Janssen en Michella Kox krijgen eigen serie op Videoland

Na het grote succes van 'Echte Meisjes In De Jungle' was het eigenlijk niet meer dan logisch dat Michella Kox en haar bestie Louisa Janssen samen televisie gingen maken. "We waren in de jungle heel close. Bij de reünie was het wel echt dat we twee heksen waren. En mensen zeiden op social media: deze moeten wel echt de nieuwe Geer en Goor worden", zegt Louisa tegen RTL Boulevard. Het duo komt met een eigen Videoland-serie. 

Stront scheppen

De twee grofgebekte bestie moeten voor de serie op Videoland wel echt in actie komen. Het nieuwe programma gaat Michella & Louisa Werken Mee heten. "We gaan werken. Jullie gaan zien hoe wij twee aan de bak gaan en mensen te hulp schieten. En hoe we een bedrijf de grond in boren of omhoog helpen." Volgens Louisa gaat Michella misschien zelfs ergens 'stront scheppen'. Het programma wordt geproduceerd door Warner Bros. International Television Production Nederland. Het is niet bekend wanneer Michella En Louisa Werken Mee op Videoland te zien is. Wij zitten natuurlijk op de eerste rij als het zo ver is!