Wacht even: volgens deze video heeft Jada Pinkett Smith helemaal geen alopecia

Celebs door Elsemieke

Grote kans dat je het niet gemist hebt: de rel rondom de Oscars waarbij Will Smith een klap uitdeelde aan presentator Chris Rock. Hij was boos dat Chris een grap maakte over de ziekte van zijn vrouw. Er gaat nu een TikTok video viral waarin de maker claimt dat de vrouw van Will Smith, Jada Pinkett-Smith, helemaal geen alopecia heeft. 

Politie was bereid Will Smith tijdens de Oscars te arresteren vanwege klap

Volgens deze video heeft Jada Pinkett Smith helemaal geen alopecia 

Oscar-host Chris Rock maakte tijdens De Oscars 2022 een grap over de vrouw van Will Smith. De acteur liep vervolgens het podium op en gaf de presentator een klap. "Haal de naam van mijn vrouw uit je fucking mond". Chris stamelt: "Wauw dude, het was maar een G.I. Jane-grap!" Will schreeuwt nog harder: "Haal de naam van mijn vrouw uit je fucking mond". Dat is in een notendop wat er tussen Chris Rock en Will Smith gebeurde tijdens De Oscars 2022. 

Cosmetische ingreep

Will Smith werd zo boos op Chris Rock omdat hij een grap maakte over zijn vrouw. Jada Pinket-Smith heeft namelijk alocepia, een ziekte waarbij je je haar verliest. Alopecia is kaalheid na haaruitval. Alopecia areata is een vorm waarbij kale, vaak ronde plekken op het hoofd ontstaan. Ongeveer twee op de honderd mensen krijgen ooit in hun leven last van deze ziekte. Volgens een filmpje dat nu op TikTok is opgedoken, heeft de vrouw van Will Smith echter helemaal geen haarziekte. De reden waarom ze het haar op haar hoofd verloor zou het resultaat zijn van een fout tijdens plastische chirurgie. Jada zou de ziekte alopecia gebruiken om haar cosmetische ingreep te verbergen.

Wenkbrauwlift

Deze theorie gaat nu rond door een TikTok video van een haar transplantatie chrirurg, Dr. Gary Linkov. Hierin vraagt hij zich af of de alopecia van Jada wel echt is. De TikTok heeft inmiddels al 1.2 miljoen views. Hierin bespreekt hij het litteken dat bovenop het hoofd van Jada te zien is. "Ik denk dat het litteken een beetje te recht loopt om alopecia te kunnen zijn." Volgens de arts is er geen haarziekte die zo'n litteken geeft als dat van Jada. Volgens de arts heeft Jada dan ook een soort wenkbrauwlift gehad, in plaats van een haarziekte. De wenkbrauwlift zorgt ervoor dat de losse huid in het voorhoofd wordt geïnjecteerd, zodat de wenkbrauwen omhoog komen. 

@jcthecatalyst Celebrities often blame other conditions instead of saying what procedures they had done. #jcthecatalyst #jadapinkettsmith #alopecia #plasticsurgery #willsmith @NoahGlennCarter ♬ Love You So - The King Khan & BBQ Show

 

'Geweld is destructief'

Will Smith heeft inmiddels zijn excuses aangeboden voor het voorval. "Geweld is in welke vorm dan ook giftig en destructief. Het gedrag dat ik tijdens de Academy Awards heb vertoond is onacceptabel en niet te vergeven. Grappen die over mij worden gemaakt horen bij mijn werk, maar een grap die over Jada’s medische conditie gemaakt werd ging me te ver en daardoor reageerde ik emotioneel."

Foto: GettyImages

Lees ook: Zien: Douwe Bob deelt schattige video met dochtertje