Lifestyle / Celebs
Celebs

Medewerker van Expeditie Robinson ontslagen na ongepast gedrag

We hebben het allemaal al weken over The Voice of Holland en de vermeende misstanden, maar nu blijkt dat The Voice niet het enige programma is waar iets mis is gegaan. In Expeditie Robinson is ook weleens wat gebeurd en een medewerker is daarom ontslagen. 

Zijn Chris en Jakop nog samen na Prince Charming seizoen 2?

Medewerker van Expeditie Robinson ontslagen na ongepast gedrag

We zijn allemaal nog steeds van slag nadat Tim Hofman in BOOS de misstanden rondom The Voice of Holland naar voren bracht. Maar ook in Expeditie Robinson is weleens wat misgegaan, vertelt reggiseur Marc Disselhoff. Het blijkt niet dat er sprake was van seksueel overschrijdend gedrag, maar wel van een ongepast moment. Britt Dekker zorgde onlangs voor onrust, nadat zij vertelde te hebben gehoord dat een kandidaat seksuele handelingen zou hebben verricht voor een Mars-reep. 

Sigaret voor selfie

"Ik loop 34 jaar rond in de tv-wereld en heb los van wat schunnige opmerkingen nooit iets gemerkt wat in mijn ogen niet door de beugel kon", zegt Marc. Toch hebben de makers van Expeditie Robinson weleens iemand laten gaan na ontoelaatbaar gedrag. "Bij Expeditie Robinson is weleens een crewlid ontslagen nadat hij een kandidaat een sigaret beloofde in ruil voor een selfie. Dat is het schunnigste dat ik in al die jaren Expeditie Robinson heb meegemaakt."

Foto: RTL

Lees ook: Samantha de Jong (Barbie) gewond aangetroffen in woning en daarna gearresteerd