André Hazes gaat op zoek naar zichzelf tijdens reis door Amerika

Celebs door Elsemieke

André Hazes kampt al een aantal maanden met een emotionele burn-out en daarom blies hij een poosje geleden alle concerten af. Ondertussen zit de zanger niet stil, want hij is volgens Story 'op zoek naar zichzelf' in het zuiden van Amerika, waar hij muzieksteden als Nashville en Memphis bezoekt. 

14 manieren om beter te worden in zoenen

André Hazes verwerkt emotionele burn-out in Amerika

Het is alweer even geleden dat André Hazes zich terugtrok in verband met een emotionele burn-out. Volgens Story zit hij inmiddels in de Verenigde Staten om bij te komen van zijn burn-out en om aan zichzelf te werken. De zanger zou per Jeep door het Amerikaanse landschap trekken en hierbij muzikale steden als Nashville en Memphis bezoeken. 

Zijn André Hazes en Monqiue Westenberg weer samen?

Volgens de roddels zouden zijn zoontje André en ex-verloofde Monique mee gaan, maar dat blijkt toch niet zo te zijn. De omgeving van André schat de kans ook klein in dat de twee nog officieel bij elkaar komen, ook al zijn André en Monique weer samen gespot. De zanger kiest momenteel voor zichzelf en wil juist even alleen zijn en zijn prioriteit is om nu eerst aan zichzelf te werken. Monique steunt hem hierbij, want op Instagram feliciteerde ze hem een paar dagen geleden nog met zijn verjaardag en met 'de reis naar zichzelf.' Ze schreef bij een foto op Instagram over 'de treinreis' die ze samen hebben meegemaakt. "En daar stappen door de jaren heen veel personen in – en vaak ook weer uit. Jouw trein zat de afgelopen 28 jaar in de fast lane. Alle coupés bomvol met energieën en prikkels. Meestal was jij de machinist, soms hing je wankelend uit de ramen en er zijn ook keren geweest dat je bijna voor je eigen trein lag. Zoals afgelopen jaar.”

Foto: BrunoPress

Lees ook: FOTO: zo zagen de Terror Twins er uit vóór alle cosmetische ingrepen