Ali B duikt weer op in de studio: werkt hij aan zijn comeback?

Celebs door Elsemieke

De vermeende misstanden rondom seksueel overschrijdend gedrag bij The Voice of Holland zijn al maandenlang volop in het nieuws. Het was al bekend dat coach Ali B twee aangiftes op zijn naam heeft staan, waarna de rapper zich terugtrok uit de media. Het heeft er alle schijn van dat Ali weer werkt aan zijn terugkeer.

Ali B duikt weer op in studio: werkt hij aan zijn comeback?

Ali B (40) lijkt langzaam maar zeker zijn comeback weer aan het plannen te zijn. Na de beruchte 'BOOS'-aflevering rondom 'The Voice of Holland', waarin verschillende vrouwen hem beschuldigen van seksueel grensoverschrijdend gedrag, trad de rapper en coach terug uit de media. Ali besloot zijn werkzaamheden na de spraakmakende uitzending naast zich neer te leggen tot er meer duidelijkheid is vanuit het OM. Inmiddels is hij weer in de studio te vinden.

Rappen in de studio

Op de Instagram Stories van Brownie Dutch - een collega en vriend van Ali - is namelijk te zien dat Ali in een studio staat te rappen. Dat lijkt erop te wijzen dat hij bezig is met het maken van nieuwe muziek. Inmiddels zijn de beelden wel weer verwijderd. "Ali is nooit gestopt met muziek maken", vertelt Ali's manager en vrouw Breghje Kommers tegen RTL Boulevard. "Er is niets concreets qua release. Maar muziek maken is onderdeel van zijn DNA. De post van Brownie was spontaan, Ali was er niet van op de hoogte." Op zijn eigen social media-kanalen is het wel al een hele poos stil.