Deze bizarre foto duikt op van Marco Borsato en Ali B achter de schermen bij The Voice of Holland

Media door Zita

We hebben al lange tijd niet veel over de zaak van Marco Borsato en Ali B gehoord die te maken heeft met de gebeurtenissen achter de schermen bij The Voice of Holland. Precies op het moment dat we denken, wat zou er met ze zijn, duikt er een foto op. In een recente TikTok-foto zien we namelijk dat Marco Borsato en Ali B een jong meisje een kus op haar wang geven. Ook Jamai Loman is te zien op deze foto en zijn gezicht spreekt boekdelen.

Foto minderjarig meisje en Marco Borsato en Ali B

In eerste instantie zou deze foto heel onschuldig lijken, maar gezien alle schandalen rondom de zanger en rapper, is dat ineens niet meer zo. Ze geven namelijk beiden een kus op de wang van het jonge meisje dat deze foto deelt op TikTok. Zanger Jamai Loman is ook te zien op de foto. We zien een erg zorgelijke blik naar de camera, alsof hij voelde dat er iets niet helemaal klopte. Door alles wat er is gebeurd achter de schermen bij The Voice of Holland, wordt deze foto nu extra goed onder een vergrootglas gehouden.

De tekst gaat verder onder de foto 

schermafbeelding Marco Borsato Ali B

Bron: screeshot TIkTok-video

Reacties

Op social media reageren mensen overweldigend. Een gebruiker schrijft: “Waar zijn nu alle mensen die het voor Marc opnemen?” Andere gebruikers schrijven: “Jamai wist dat er iets niet klopte”, en “Omg, huh? Hoe kwam jij daar?”. Bekijk hier alle reacties onder de TikTok-video. 

Marco Borsato  

We weten wel dat Marco Borsato niet wordt vervolgd wegens gebrek aan bewijs. Tegen Marco loopt wel een ander onderzoek, maar deze zaak houdt geen verband met The Voice of Holland. Kortgeleden is er wel een foto van Marco opgedoken, waarin hij een behoorlijke metamorfose in ondergaan. We zien namelijk dat hij nogal wat kilo’s is aangekomen.

Ali B

Rapper Ali B wordt wel vervolgd voor seksueel misbruik bij The Voice of Holland. Hij wordt vervolgd naar aanleiding van drie aangiftes van verkrachting en aanranding bij meerderjarige vrouwen. Eén van deze verdenkingen is gelinkt aan TVOH, de andere niet. De rechtszaak gaat in juni van start.

Lees ook: Ali B staat in zomer 2024 voor de rechter: vervolgd voor verkrachting en aanranding van drie vrouwen