Verschil moet er wezen: Mark krijgt villa van Peter Gillis, Ruud slechts een rijtjeshuis

Media door Alyssa

Wie kent ze niet, de beroemde vakantieparken van Peter Gillis? Vorige week kwam het nieuws naar buiten dat Peter heeft besloten een heleboel van die parken te verkopen, wat dus ook betekent dat Mark en Ruud park Prinsenmeer gedag moeten zeggen.

Emigreren

Mocht je nu fan zijn van de parken van Peter dan is er geen reden tot paniek. Er komt namelijk een nieuwe eigenaar die de parken overneemt, zodat Prinsenmeer en alle andere parken in Nederland gewoon open blijven. Peter gaat zelf binnenkort met zijn kinderen naar België om daar zijn drie andere parken te runnen.

Afscheid

Het afscheid van het personeel van de Prinsenmeer viel Peter zwaar. Toch zal Petertje de aankomende periode nog afscheid moeten nemen van maar liefst 8 andere parken? Dat wordt een drukke tijd voor de Gillisjes!

Huizenjacht bij familie Gillis

Enne, wist je dat Peter een echte huizenverrassingsactie aan het plannen is. Terwijl Peter in zijn mega-villa chillt tot zijn nieuwe stulpje helemaal klaar is, gaan zijn kids op zoek naar hun eigen stekkie. In België zijn de huizenprijzen veel lager dan in Nederland, dus dat betekent: meer waar voor je geld. Mark heeft de taak gekregen om voor huizen te shoppen en hij heeft Ruud daar gezellig in meegetrokken. Terwijl Mark voor zichzelf kijkt naar een riante-villa met alles erop en eraan, van een zwembad tot een sauna. Moet zijn broer Ruud het doen met een knus rijtjeshuis... Tja, zo gaat dat bij de familie Gillis!

Meer op Instagram

Lees ook: Nicol Kremers voelt zich nog steeds onveilig na traumatherapie en relatie met Peter Gillis