Love Alert: deze voormalige Temptation Island-ster stapt binnenkort in het huwelijksbootje

Media door Alyssa

Het lijkt erop dat de bruiloftsklokken binnenkort zullen rinkelen voor oud Temptation Island-deelnemer Bert van Uytregt. Op Instagram deelt Bert een schattige foto waarop te zien is dat hij en zijn liefje Kelly Jeurissen zich hebben verloofd. Cute!

'She said yes'

Bert en Kelly kondigen hun verloving aan door een foto te posten op hun afgeschermde Instagram-account. Op het kiekje zien we Kelly pronken met een prachtige verlovingsring om haar ringvinger. Het onderschrift van de foto luidt: "She said YES".

Bert en Delphine

Voordat Bert zijn huidige liefje Kelly tegenkwam, had hij in een relatie met Delphine de Vrieze. Samen met Delphine deed hij in 2021 mee aan Temptation Island. Tijdens de opnames van de ultieme relatietest besloten Bert en Delphine om uit elkaar te gaan. Gelukkig heeft Delphine inmiddels ook weer de liefde gevonden! Samen met haar nieuwe partner Robin is ze momenteel in verwachting van haar eerste kindje.

'Alles komt uiteindelijk goed' 

Niet lang na het avontuur van de relatietest deelde Bert het geweldige nieuws dat hij opnieuw de liefde had gevonden. Op Instagram plaatste hij een foto van hen samen, stralend voor de camera. Bert sprak liefdevol over zijn nieuwe liefje Kelly en zijn ervaring tijdens het programma. "Kelly, ik kan je alleen maar bedanken voor alles wat je voor me hebt gedaan. Dankzij jou heb ik weer liefde kunnen voelen en geloven. Ik ben ontzettend gelukkig met jou en kijk uit naar onze toekomst samen. Temptation Island heeft niet alleen uitdagingen gebracht, maar heeft jou in mijn leven gebracht. Alles komt uiteindelijk goed!"

Temptation Island 2.0 

Bij de bekendmaking van hun relatie vroeg RTL Boulevard aan Bert of hij open stond om samen met Kelly deel te nemen aan Temptation Island. "Nee, absoluut niet," antwoordde Bert resoluut. Nu ze verloofd zijn, lijkt het testen van hun relatie in een programma sowieso niet meer nodig!

Temptation Island-Merijn deelt hartverscheurend nieuws: 'Dit is een dag die je niet wil meemaken'