Temptation Island-Merijn deelt hartverscheurend nieuws: 'Dit is een dag die je niet wil meemaken'

Media door Alyssa

Oud-Temptation Island-deelnemer Merijn Murk, nu bekend als dj en tattoo-artiest, heeft deze week afscheid moeten nemen van zijn vader. Op Instagram deelt Merijn vandaag een ontroerend eerbetoon ter nagedachtenis aan zijn vader.

'Vaarwel lieve indo pa van me'

Op de aangrijpende foto zien we Merijns vader in het ziekenhuisbed liggen, terwijl Merijn zijn hand stevig vasthoudt. Bij dit droevige beeld deelt Merijn een liefdevolle boodschap."Een dag waarvan je weet dat hij komt, maar je altijd in je hoofd uitstelt. Een dag die je niet wilt meemaken. Een dag die anders had moet lopen en niet op deze manier. 30/03 een zware hartaanval & 02/04 dinsdagmiddag 14:30 kreeg ik in de familiekamer te horen dat je niet meer redden was en de kabels eruit gingen. Je hebt nog volgehouden tot vroeg in de nacht en ik heb je laatste adem gevoeld en gezien op woensdag 3 april 00:50. Vaarwel lieve, drukke, feestende, gekke, zeer moeilijke indo pa van me."

Geen contact 

Het is uit de tekst af te leiden dat Merijn een ingewikkelde band met zijn vader heeft gehad. "Ons leven was niet makkelijk samen. We hadden veel hoge pieken en diepe dalen. Twee rammen en veel overeenkomsten in karakters maakte het vaak lastig om met elkaar om te gaan. We leken erg veel op elkaar en dat was juist het lastige", schrijft Merijn. "De afgelopen jaren hadden we geen contact en zijn we door verschillende ruzies elkaar uit het oog verloren. We twijfelden allebei om de stap jaar in en jaar uit te maken om elkaar toch weer te spreken, maar helaas gebeurde dit niet. We waren allebei bang voor afwijzing. We zijn trotse indo’s met soms een te groot ego. Waarom konden we deze niet aan de kant schuiven en het toch weer proberen met elkaar.."

De tekst gaat verder onder de Instagram-post. 

Meer op Instagram

Merijn in Temptation Island 

In 2017 nam Merijn deel aan Temptation Island met zijn toenmalige vriendin Lisa. Tijdens het programma vond hij dat zijn vriendinnetje te erg zijn grens overging. Zelf voelde hij een klik met de Belgische verleidster Pommeline. Na het programma kregen Merijn en Pommeline een relatie. Later besloten ze samen opnieuw deel te nemen aan de VIP versie van Temptation Island, waarin ze Fabrizio uit België ontmoetten. Pommeline viel als een blok voor hem, maar ook hun relatie is inmiddels voorbij.

Lees ook: Explosieve ex maakt comeback: déze dame spoelt als eerste aan tijdens Ex On The Beach: All Stars