Explosieve ex maakt comeback: déze dame spoelt als eerste aan tijdens Ex On The Beach: All Stars

Media door Alyssa

Yes! Het nieuwe seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch All Stars komt er weer aan. En natuurlijk wordt er weer flink wat drama verwacht. Dat kan ook bijna niet anders, zeker nu de eerste ex al is onthuld. En geloof ons, deze dame heeft eerder al voor heel wat opschudding gezorgd.

Single and ready to mingle 

Get ready, want de eerste ex die op het schitterende strand van Colombia zal aanspoelen is niemand minder dan Megan Desaever (24). Jawel, dé Megan die vorig seizoen haar spullen pakte en het programma verliet, omdat ze verliefd was geworden op Joey. Diezelfde Meghan is nu single en heeft dus een extra ex die ze aan haar lijstje kan toevoegen. Je snapt wel dat dit dus nu al vuurwerk belooft.

Lees ook: Say what? EOTB-Dennis verklapt: 'Verloving met Meghan was één grote poppenkast'

Ware hel 

"Megan verliet vorig seizoen het eiland voor de liefde, maar dit seizoen is ze terug en ze is vastberaden om de vakantie van de originals tot een ware hel te maken," aldus MTV bij de aankondiging van de eerste ex in het All Stars-seizoen. "Ik weet dat als ik meedoe, het een topseizoen wordt," vertelt Megan zelf enthousiast over haar deelname aan het programma.

Koekerond

Even een kleine recap, want waar kennen we Megan eigenlijk ook alweer van? De Belgische schone werd bekend door haar deelname aan Temptation Island in 2018, waarin haar relatie met Kevin op de klippen liep. Kevin vond zijn vriendinnetje helemaal koekerond en Meghan, die had alleen nog maar oog voor Joshua. Gaat er een belletje rinkelen?

Lees ook: EOTB-Megan Desaever doet bizarre onthulling: zo ging het écht eraan toe voor haar relatie met Joey

Who's ex is next? 

In 2023 sloeg Meghan tijdens haar deelname aan Ex on the Beach Joey aan de haak, maar hun relatie strandde na de opnames. Wiens ex ze in de villa precies is, dat is nog niet duidelijk. Tussen de al bekendgemaakte kandidaten bevindt zich namelijk geen naam van een van haar exen. Maar wellicht heeft ze weleens de lakens gedeeld met Elias, Luca of Maxim en zijn 'principes'. Of misschien zien we Joey of Dennis voorbij komen in dit nieuwe All Stars seizoen.

Meet de Ex on the Beach All Stars 

De All Stars van dit seizoen zijn overigens ook al bekend. Dit jaar zullen Ayleen, Elias, Ivory, Luca, Maxim, Michelle, Shirley en Yara-Nour opnieuw worden geconfronteerd met de beruchte Tablet of Terror.

Startdatum

Nu vraag je je waarschijnlijk af, maar wanneer begint dit sensationele programma weer? Nou, pak je agenda erbij! Het nieuwe seizoen van Ex on the Beach (2024) begint op zondag 7 april om 22.00 uur. Vanaf dan zal het wekelijks te zien zijn op MTV.

Lees ook: Say what? Ex On The Beach-original Jonna doet schokkende onthulling over één van de exen