Say what? Ex On The Beach-original Jonna doet schokkende onthulling over één van de exen

Media door Jennifer

Het nieuwe seizoen van Ex On The Beach is weer volop aan de gang en niet alleen op het strand en daaromheen ontstaat een hoop juice. Ook buiten de camera's gebeurt blijkbaar van alles. Zo doet EOTB-original MC Jonna nu een schokkende onthulling over één van de exen, die een relatie zou hebben gefaket. Wacht, wát?

Lynn in Ex On The Beach

In de meest recente aflevering van Ex On The Beach 2023 maken we kennis met Lynn Laros, die zowel de ex blijkt te zijn van Joey als Jonna. Of nou ja, dat zegt ze. Joey is namelijk wel in de war en tussen haar en Jonna schijnt al helemaal nooit iets gebeurd te zijn. Huh? Het mysterie vraagt natuurlijk meteen om een uitleg en die komt er ook dankzij deelnemers Dusty en Lesley. Zij waren namelijk samen met Jonna en Lynn, op het moment dat er 'dingen' zouden zijn gebeurd. Alleen zat het héél anders in elkaar. Jonna zat namelijk voorin met Lesley - die overigens niets hebben gedaan met elkaar - terwijl Lynn op de achterbank lag met Dusty. Aha!

Om alles wat beter op een rijtje te krijgen, gaat Fawry not Sawry in de nieuwste aflevering van De Beach Bar nog wat dieper in op de confusing situatie. Hoe zit het nou precies? Lynn vertelt dat ze met Joey wel dingen heeft gedaan, maar geen seks heeft gehad. Alleen ontkent Joey alles. "Hij deed een beetje alsof hij mij niet kende, terwijl hij het dondersgoed weet," vertelt Lynn. Volgens haar ontkent hij alles om zijn ego te beschermen, wat Lesley niet begrijpt. "Daar ben je toch trots op?" vraagt ze zich af.

Neppe relatie?

Ondertussen dacht Jonna dus dat Lynn wel zijn ex was, maar dat is dan volgens Lynn weer niet waar. Al weet Fawry gedurende het interview meer dan Lynn. Op een gegeven moment worden ze onderbroken door de Tablet of Terror, waarop een videoboodschap van Jonna te zien is. Hij vertelt dat hij Lynn al kent van voor EOTB. "We hebben whatsappcontact gehad. Daarin heeft Lynn aan mij gezegd, dat zij eerder het programma in wil," zegt hij in zijn speciale boodschap. "Ze wist dat ik een original ben, dus toen hebben we besproken dat we zouden faken."

Lynn geschokt door onthulling Jonna

Lynn is duidelijk in shock door de onthulling van Jonna. Hij vertelt dat hij ook nog screenshots heeft van het whatsappgesprek. "Daardoor heb ik dit zo gezegd op tv," legt hij uit. "Helaas kan ik er niets aan doen. Ik had niet verwacht dat Lynn mij zo zou aanpakken op tv. Maar wat gebeurd is, is gebeurd." Lynn haar eerste reactie na het fragment is een geschokte 'what the f*ck'. Niet alleen zij is verbaasd over het verhaal, maar ook mede-kandidaat Lesley. Zo vertelt ze dat Dusty Jonna op de hoogte had gebracht van Lynns deelname aan EOTB. Hij tipte daarbij dat Jonna Lynn dus als ex moest opgeven, om samen meer kans te maken om daadwerkelijk op tv te komen. "Van die WhatsApp-gesprekken heb ik geen weet," vertelt Lesley. "Maar ik neem aan dat Lynn het anders wel aan mij zou hebben verteld."

WhatsApp-gesprekken

Nou, mogelijk heeft Lynn toch pech. De juicekanalen zijn hier natuurlijk meteen bovenop gesprongen en juicechannel__ heeft inmiddels het vermoedelijke WhatsApp-gesprek gedeeld tussen Lynn en Jonna. Ah oh! Zelf kan Lynn geen oude WhatsApp-gesprekken terughalen, doordat ze een nieuwe telefoon heeft. Maar kennelijk heeft iemand anders het gesprek nog wel, of dat lijkt in ieder geval zo.

Op de screenshot van het WhatsApp-gesprek bespreken Lynn en Jonna inderdaad een sneaky plannetje, waardoor Lynn eerder in het realityprogramma kon komen. Is het dan toch waar en hebben Lynn en Jonna écht een relatie gefaket?

ex on the beach jonna lynn neppe relatie whatsapp gesprekken

Lees ook: Oeh! Megan Desaever en Joey uit EOTB gaan en public en delen romantische vakantiekiekjes