Oeh! Megan Desaever en Joey uit EOTB gaan en public en delen romantische vakantiekiekjes

Celebs door Jennifer

De geruchten over oud-deelnemer van Temptation Island Megan Desaever en Ex On The Beach-deelnemer Joey Ceti gingen al rond op social media, maar nu bevestigen ze zelf dat er inderdaad een romantische klik is. Op Instagram delen ze allebei beelden van hun vakantie in Egypte en ze staan daar wel erg liefdevol op samen. Oeh!

Megan Desaever en Joey Ceti

Megan Desaever kun je kennen door haar deelname aan Temptation Island in 2018, samen met ex Kevin, maar ook van haar kortstondige relatie met Dennis Roos. De relatie van Megan en Dennis leek destijds een goede relatie en ze waren zelfs even verloofd, maar dit bleek uiteindelijk een publiciteitsstunt. Megan heeft dus weinig moeite om intieme dingen te delen met haar volgers. Toch bleef haar huidige crush Joey Ceti, deelnemer uit het huidige seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch, geheim... tot nu. Waar het eerst stiekeme foto's van de twee waren op juicekanalen, strooien ze nu met vakantiebeelden op hun eigen Instagramkanalen en Megan en Joey staan wel erg romantisch op de foto's. Oh la la.

Ontmoet tijdens Ex On The Beach 2023

Megan en Joey ontmoeten elkaar tijdens het negende seizoen van EOTB. Joey is één van de kandidaten en Megan is de ex van een andere deelnemer, Dylan. Daar valt Megan al meteen op bij Joey en later gaat het er dan ook heet aan toe. Al heeft Megan tijdens EOTB-seizoen 9 ook nog een ander steamy avontuurtje met Marc-Jan. Toch heeft Joey kennelijk haar hart net wat meer veroverd en lijkt er niets aan de hand tussen hem en Megan, want ze zijn dus wel samen op vakantie geweest. Cute.

megan desaever joey ceti daten

megan desaever joey ceti ex on the beach 2023 daten

Lees ook: Giorgina is de eerste transgender ooit in Ex on the Beach