DM's gelekt: Megan Desaever bedrogen door Dennis Roos?

Media door Rochèll

Megan Desaever, bekend van Temptation Island, kondigde nog geen twee weken geleden op Instagram aan dat ze verloofd is met Ex On The Beach-influencer Dennis Roos. Die liefde lijkt echter van korte duur. Er zijn namelijk dm's uitgelekt van een gesprek met Megan, waarin Dennis beschuldigt wordt van vreemdgaan. 

Oké, laten we eerst even terug gaan in de tijd. Niet zo heel ver hoor. We gaan terug naar twee weken geleden. Toen schreven we nog over het feit dat Megan ten huwelijk was gevraagd door Dennis. De twee waren nog niet heel lang samen, maar wel tot over hun over verliefd. "1.000 keer ja”, schreeft Megan op haar Instagram stories, met daarnaast ook nog een foto van haar verlovingsring. Het juice channel Reality.FBI stuurde haar een DM om te vragen of ze inderdaad verloofd is met Dennis. "Ja, haha, ik moet het allemaal even verwerken. Is heel snel gegaan allemaal, maar we zijn beiden tot over onze oren verliefd, dus waarom niet?", reageerde ze.

Megan Desaever en Dennis Roos uit elkaar?

Net zoals twee weken geleden, is juice channel Reality.FBI er nu ook weer als de kippen bij. Het pasverloofde stel lijkt namelijk wat problemen te hebben. Megan ontving een dm, waarin een dame aangaf onlangs nog met Dennis te hebben afgesproken. Daarnaast zouden ze hebben gezoend. En dit alles vlak voordat de twee op het vliegtuig naar Dubai zouden stappen! Inmiddels hebben Megan en Dennis elkaar's namen uit de Instagram bio's verwijderd. Hieronder is het gesprek tussen Megan en de onbekende vrouw te lezen, afkomstig van Reality.FBI: