Dit zijn de kandidaten van Ex On The Beach 2023

Media door Elsemieke

Het moment is aangebroken waarop het nieuwe seizoen van Ex On The Beach gaat beginnen. De opnames zijn weer op het Spaanse eiland Gran Canaria gehouden en de startdatum is bekend. Maar daar blijft het niet bij! Ook de kandidaten van Ex On The Beach 2023 zijn zojuist onthuld.

Dit zijn de kandidaten van Ex On The Beach 2023

Het moment is aangebroken: Ex On The Beach 2023 is bijna een feit. De makers van het programma kondigden al eerder aan wanneer we het gloednieuwe seizoen vol met nieuwe exen kunnen verwachten. Het programma is vanaf zondag 14 mei wekelijks om 22:00 uur te zien op MTV en vanaf dinsdag 16 mei bij Videoland. Wij zitten vast klaar met de popcorn. 

Alles over Ex On The Beach 2023

Waar de meeste kandidaten van het programma alleen maar meedoen voor de lust, komt een enkeling ook terug met een nieuwe liefde. Of dat bij deze lichting ook het geval gaat zijn, weten we niet. Daarvoor moeten we gaan kijken! Intussen stellen we de originele kandidaten van Ex On the Beach 2023 aan je voor. Want MTV deelt in een Instagram-post mee welke knappe vrijgezellen het avontuur aangaan.

“De Tablet of Terror heeft dit jaar extra zijn best gedaan om de meest gevoelige, wraakzuchtige en heetste exen te vinden om de vakantie van de singles goed te verzieken. Wie weet het hoofd koel te houden en wie zal gillend wegrennen wanneer een ex op het strand verschijnt?

De vrouwelijke kandidaten van Ex On The Beach 2023 zijn:

Ellen (19)

"Ik ben denk ik de eerste deelnemer die meer natuurlijk gaat zijn. Ik lijk wel op een poppetje, zonder iets aan mezelf gedaan te hebben", vertelt Ellen. Ze wordt door haar vrienden omschreven als een 'Duracell-konijntje’, iemand die straight forward is en als ze iets wil, dan gaat ze daar volledig voor. Ook wordt ze vaak als impulsief betiteld. Mensen denken vaak dat ze onschuldig is, omdat ze er als een poppetje uitziet, maar niets is minder waar. Instagram: ellenofficial__

Giorgina (20) 

"Waar drama is, ben ik", aldus Giorgina. Ze heeft zichzelf te lang verstopt, omdat ze niet zelfverzekerd genoeg was. Ze heeft haar haren laten groeien, haar lippen opgespoten en voelt zich nu een stuk zelfverzekerder, maar bovenal vrouw. Ze omschrijft zichzelf als: gek, psycho, sletterig, agressief, sexy, pittig en dominant. Instagram: giorgina_angelx

Janey (20)

"Ik ben jaloers", zegt Janey over zichzelf. "Als ik bezig ben met een jongen en een meid probeert iets bij hem, dan denk ik: hij is van mij, waarom praat je tegen hem?!" Dit feestbeest is vanaf donderdagavond tot maandagochtend in de stad te vinden. Ze krijgt veel aandacht van mannen en soms vindt ze dit vervelend, maar stiekem geniet ze hier ook wel van. Janey is een echte flapuit, ze schaamt zich nergens voor en stapt ook gerust af op mannen voor een praatje. Instagram: janeyy_x

Michelle (20)

"Ik ben superlief, maar je moet mij niet testen. Als een wijf wil vechten om een jongen dan neuk ik die jongen gewoon voor haar neus", aldus Michelle. Ze is erg temperamentvol en niet op haar mondje gevallen. Michelle vindt zichzelf ook lief, maar je moet haar niet tegen je krijgen: als je haar iets hebt aangedaan dan vergeet ze dat naar eigen zeggen nooit meer en zal ze je zeker terug pakken. In het weekend gaat ze graag op stap, ze ziet zichzelf als de gangmaker van de groep. Michelle is erg jaloers als het op mannen aankomt. Als iemand zelfs maar naar haar vriend kijkt, wordt ze woest. Instagram: michellalatisha_
 

De mannelijke kandidaten van Ex On The Beach 2023 zijn:

Dylan (22)

"Met bepaalde exen kan ik best wel jaloers zijn. Ik ga dan alles tien keer harder terug doen, waardoor de drama alleen maar erger wordt", aldus Dylan. Hij was actief militair, maar is er onlangs mee gestopt. Hij heeft het plan om na deelname (langdurig) te gaan reizen. Dylan doet aan fitness, feesten en uitgaan. Momenteel staat het feesten op een lager pitje, omdat hij zich wil focussen op een gezonde levensstijl. Het gaat bij hem altijd tot in het extreme: 100% gezond leven of 100% feesten. Dylan: dylan.vanderwal1)

Joey (25)

"Ik heb met zo’n 10 meiden gezellig appcontact. Als ik niks te doen heb en ik verveel mij, dan is er altijd wel iemand waar ik naartoe kan", vertelt Joey trots. Hij komt uit Eindhoven en is een echte zelfverzekerde vrouwenverslinder. Hij komt voor lust naar Ex on the Beach, maar sluit liefde niet uit. Joey heeft twee kanten; doordeweeks een nette werkende jongen, maar in het weekend een player die van feesten houdt. Joey doet aan kickboksen, voetbal en fitness want hij vindt het belangrijk om er fit uit te zien. Instagram: joeyceti)

Jonna (28)

"Ik ben nu zo’n anderhalf jaar vrijgezel. Wel lange relaties gehad, maar ik heb me ook best vaak misdragen met vreemdgaan", zegt Jonna, beter bekend als MC Jonna. Hij is een gezellige jongen uit Den Dolder. Jonna omschrijft zichzelf als loyaal, spontaan en hardwerkend. De afgelopen vijf jaar is Jonna hard bezig geweest met zijn carrière als MC. Jonna's liefdesleven bestaat vooral uit contact met zoveel mogelijk verschillende dames. Hij komt daardoor vaak in drama terecht, omdat hij niet altijd even eerlijk is over zijn intenties. Instagram: mcjonna_nl

Marc-Junior (20)

"Ik ben niet van de relaties. Ik hou veel te veel van vrouwen", aldus Marc-Junior. Dit Vlaamse blije ei is een echte grappenmaker. Marc-Junior is een type dat zijn mond wel open durft te trekken en schaamt zich nergens voor. Hij houdt van grapjes uithalen, maar vooral ook van vrouwen, daarom zie je hem altijd goed gekleed en met nette naar achter gekamde haren. Marc-Junior is niet zo van relaties, omdat hij niet snel verliefd wordt, vertelt hij.

Instagram: marcjunior_d)

Waar is Ex On The Beach 2023 opgenomen?

De opnames zijn op het Spaanse eiland Gran Canaria gehouden omdat het daar op dit moment het warmste is in Europa. Ook in dit seizoen komen acht singles uit Nederland en België terecht in een ware nachtmerrie. Vanaf het Canarische Eiland zullen de vrijgezellen iedere dag opnieuw met één (of meer) van hun exen de confrontatie moeten aangaan. Wij zijn klaar voor een portie drama, meer jaloezie en meer juice dan ooit.