Uitgelekt: 'dit zijn de kandidaten van Ex On The Beach 2023'

Media door Elsemieke

De opnames voor het nieuwe seizoen van MTV's Ex on the Beach 2023 zitten er alweer op en hoewel het nog niet precies bekend is wanneer het programma weer op tv is, zijn de deelnemers al wel uitgelekt. En daar zitten best wat bekende koppen bij, als je het ons vraagt. Kijk je mee naar de knappe singles?

Dit zijn de kandidaten van Ex On The Beach 2023

Het moment is aangebroken waarop het nieuwe seizoen van Ex On The Beach is opgenomen. De opnames zijn op het Spaanse eiland Gran Canaria gehouden omdat het daar op dit moment het warmste is in Europa. Het Instagram account reality.fbi weet ook alvast te melden wie de kandidaten van het nieuwe seizoen zijn. Bevestigd is het dus nog niet officieel, maar het juice channel Reality.GBI heeft het al heel wat jaren bij het rechte eind. We hebben dus veel kans dat dit inderdaad de singles zijn die op het strand aanspoelen om met hun ex geconfronteerd te worden!

ex on the beach 2023 kandidaten

ex on the beach 2023 kandidaten

Megan Desaever in Ex On The Beach 2023

Een van de opvallendste kandidaten van Ex On The Beach 2023, volgens Reality.FBI dus, is Megan Deseaver. Ken je haar nog? Ze deed jaren geleden mee aan Temptation Island met haar toemalige vriend Kevin. Toen Megan echter het bed indook met verleider Joshua, was de relatie met Kevin snel over. Inmiddels verdient ze via haar Only Fans-carrière en haar positie als influencer veel geld. Wij zijn benieuwd hoe ze het ervan af gaat brengen op Ex On The Beach!

Wanneer begint Ex On The Beach 2023?

Waar de meeste kandidaten van Ex On The Beach alleen maar meedoen voor de lust, komt een enkeling ook terug met een nieuwe liefde. Of dat bij deze lichting ook het geval gaat zijn, weten we niet. Wanneer Ex On The Beach 2023 wordt uitgezonden weten we niet precies, maar we vermoeden dat het snel zal zijn. We houden je op de hoogte! We verwachten dat Ex On The Beach Double Dutch in maart of april 2023 te zien zal zijn op MTV en Videoland. Het wordt geen All Star-editie, want er komen voornamelijk nieuwee gezichten in het programma.