Alles over Ex On The Beach 2023

Media door Elsemieke

De opnames voor het nieuwe seizoen van MTV's Ex on the Beach 2023 zitten er alweer op naast dat de deelnemers al uitgelekt zijn, is de startdatum nu ook bekend gemaakt. We vertellen je alles wat we weten over Ex On The Beach 2023: de kandidaten, startdatum en de locatie.

Alles over Ex On The Beach 2023

Het moment is aangebroken: Ex On The Beach 2023 is bijna een feit. De makers van het programma kondigden aan wanneer we het gloednieuwe seizoen vol met nieuwe exen kunnen verwachten. Het programma is vanaf zondag 14 mei wekelijks om 22:00 uur te zien op MTV en vanaf dinsdag 16 mei bij Videoland. Wij zitten vast klaar met de popcorn.

Waar is Ex On The Beach 2023 opgenomen?

De opnames zijn op het Spaanse eiland Gran Canaria gehouden omdat het daar op dit moment het warmste is in Europa. Ook in dit seizoen komen acht singles uit Nederland en België terecht in een ware nachtmerrie. Vanaf het Canarische Eiland zullen de vrijgezellen iedere dag opnieuw met één (of meer) van hun exen de confrontatie moeten aangaan. Wij zijn klaar voor een portie drama, meer jaloezie en meer juice dan ooit.

Kandidaten Ex On The Beach 2023

Waar de meeste kandidaten van het programma alleen maar meedoen voor de lust, komt een enkeling ook terug met een nieuwe liefde. Of dat bij deze lichting ook het geval gaat zijn, weten we niet. Daarvoor moeten we gaan kijken! Het Instagram account reality.fbi weet ook alvast te melden wie de kandidaten van het nieuwe seizoen zijn. Bevestigd is het dus nog niet officieel, maar het juice channel Reality.FBI heeft het al heel wat jaren bij het rechte eind. We hebben dus veel kans dat dit inderdaad de singles zijn die op het strand aanspoelen om met hun ex geconfronteerd te worden!

Dit zijn de kandidaten van Ex On The Beach 2023

ex on the beach 2023 kandidaten

ex on the beach 2023 kandidaten

Megan Desaever in Ex On The Beach 2023

Een van de opvallendste kandidaten van Ex On The Beach 2023, volgens Reality.FBI dus, is Megan Deseaver. Ken je haar nog? Ze deed jaren geleden mee aan Temptation Island met haar toemalige vriend Kevin. Toen Megan echter het bed indook met verleider Joshua, was de relatie met Kevin snel over. Inmiddels verdient ze via haar Only Fans-carrière en haar positie als influencer veel geld. Ook heeft ze een poosje met Dennis Roos gedate, waar ze zelfs mee zou gaan trouwen! Wij zijn benieuwd hoe ze het ervan af gaat brengen!