Emoties lopen hoog op in Help Mijn Man Is Klusser: "anders ga ik alleen wonen"

Media door Elsemieke

Na al die jaren 'Help, Mijn Man Is Klusser', is presentator John Williams weer terug met een fantastisch mooi seizoen op de buis. In een nieuwe aflevering zijn Robbert en Jacqueline eigenlijk wel de hoop nabij, want het huis is in niet zo'n beste staat. Zo erg zelfs, dat Jacqueline overweegt alleen te gaan wonen.

Help Mijn Man Is Klusser

Robbert en Jacqueline kochten twee jaar geleden een klushuis in het Noord-Limburgse Posterholt. Door een lekkage moeten ze het dak vervangen en daardoor is er geen geld meer om rest van de verbouwing af te maken. Hierdoor slapen de twee al twee jaar lang in de woonkamer. Ook is de moeder van Robbert na een ziekbed overleden. Jacqueline kan dus wel de hulp van John gebruiken. “Ik heb er alle begrip voor dat hij verdrietig is en in de rouw zit, maar mijn geduld raakt wel op", zegt een wanhopige Jacqueline.

Kijkers in shock om pijnlijke discussie over kinderwens in 'Help Mijn Man is Klusser'

Help Mijn Man Is Klusser: van klussen komt niks

"Ik heb jullie hulp heel hard nodig. Ik heb een heel lieve man, maar van klussen komt niks. Ik heb weleens voorgesteld om het huis te verkopen, maar dat heeft niet geleid tot schot in de zaak", zegt ze tegen John en het klusteam. Jacqueline wil dat het huis binnen een paar maanden bewoonbaar is, anders gaat ze alleen wonen. "Dat wil niet zeggen dat de relatie over is, maar dan gaan we latten. Ik wil wel een badkamer." Als zij haar liefde spreekt, zegt hij geschrokken te zijn van het team van John. "Ik wil dit niet, ik wil dit echt niet." Uiteindelijk besluit Robbert om mee te helpen, zodat ze snel in een bewoonbaar huis kunnen wonen.

Uiteindelijk is er na al het klussen een fantastisch eindresultaat geboekt door Robbert en de klussers. "Het totaalplaatje is zo goed als perfect, vind ik eigenlijk. Ik denk dat ze echt flabbergasted is." Dan is het tijd voor Jacqueline, die erg zenuwachtig is, om het eindresultaat te bekijken. "Holy shit", zegt ze ontroerd. "Het is net of ik in een ander huis ben."