Marlies klapt met haar schoonzoon in Help Mijn Man Is Klusser: "botte hork"

Media door Elsemieke

Na al die jaren 'Help, Mijn Man Is Klusser', is presentator John Williams weer terug met een heerlijk mooi seizoen op de buis. In een nieuwe aflevering is Marlies bang voor haar schoonzoon. 

Marlies is bang voor haar schoonzoon in Help Mijn Man Is Klusser

Wanneer Fede en Dennis vijf jaar geleden het huis overkopen van Fede's ouders, gaat dat in eerste instantie goed. Al snel lopen de spanningen echter zo hoog op dat het koppel en hun twee kinderen jarenlang n een bouwval verkeren. De kids slapen bij mama in bed, terwijl papa op de logeerkamer ligt. Ook is de band tussen Dennis en Marlies - zijn schoonmoeder - op zijn zachts gezegd niet goed. “Wij zijn een beetje een bijzonder gezin, met allemaal creatieve geesten. Het valt niet mee om daar tussen te komen."

Kijkers in shock om pijnlijke discussie over kinderwens in 'Help Mijn Man is Klusser'

Schop onder de hol in Help Mijn Man Is Klusser

Wanneer moeder Marlies erbij gehaald wordt, blijkt dat ze bang is voor Dennis. "Hij kan heel grof overkomen. Ik denk dat ik de oorzaak ben van de nodige spanning. Wij zijn emotionele mensen. Daar heeft Dennis niks mee." Ook Fede's zus is duidelijk over het karakter van Dennis. "Hij is gewoon een botte hork", vindt zij. "Ik weet wel dat hij af en toe een schop onder z'n hol nodig heeft." Er volgt een week waarin dat 'botte' karakter van Dennis, want het gaat niet bepaald goed tussen hem en het klusteam van John. Ook de harde woorden van John kan Dennis niet waarderen. "Je hebt het nu drie keer tegen me gezegd en ik weet het nu. Nu is het klaar."

Uiteindelijk komt het allemaal alsnog goed en is Fede enorm verrast met het eindresultaat. "Goed gedaan, jullie samen", jubelt ook John over de werkzaamheden van zijn klusteam én het stel zelf. "Het vonkje is aan. Er hangt nog wel wat spanning in de lucht..."