André Hazes open over relatievorm met Monique: "ieder eigen plekje"

Media door Elsemieke

Iedereen had het erover: Monique Westenberg en André Hazes zijn weer samen, onder andere door de kusfoto op Instagram en ook door André's uitspraken bij 538. Aan RTL Boulevard vertelt de zanger meer over deze bijzondere 'relatievorm'.

André Hazes open over relatievorm met Monique

Vorige week zondag deelde Andre een liefdesverklaring aan zijn ex met wie hij een zoontje heeft. "Je was er in goede, en hebt mij nooit laten vallen in slechte tijden. Je hebt altijd gezien dat er nog goed in mij zat terwijl ik daar zelf aan twijfelde. Mijn hart ligt voor altijd bij jou. En ik zal nog langer van je houden." Zijn André Hazes en Monique Westenberg weer een setje? Of zijn ze friends with benefits, zoals de zanger vorige week aangaf bij zijn optreden bij radio 538? "Zij is voor mij de allerbelangrijkste vrouw in mijn leven. Ze heeft me meer liefde gegeven dan ik ooit verdiend heb."

De zanger gaat desgevraagd nog iets verder in op de relatievorm. “Ik heb mijn plekje en zij heeft haar plekje. Ik hou van haar met alles wat ik in me heb en dat had ik waarschijnlijk altijd moeten blijven doen. We zijn goede ouders voor Dré en we hoeven niet iets meer. Het is goed zo", zo vertelt hij voor de camera's van RTL Boulevard.

Zonder drugs

André maakte vorige week tijdens de eerste Holland Zingt Hazes-show in de Ziggo Dome in Amsterdam zijn comeback. Ook stond hij nuchter op het podium, zonder drank en drugs. "Ik kan misschien wel voor het allereerst in m’n leven zeggen dat ik echt trots ben op wat ik aan het doen ben”, jubelde de zanger. “Dus of nou tien mensen het leuk vinden of 10.000, dat maakt me oprecht niet uit.”