André Hazes en Monique zijn friends with benefits: "werkt voor ons heel goed"

Celebs door Elsemieke

Hoewel de twee meerdere keren uit elkaar gingen, zoeken André Hazes en Monique Westenberg nu een manier op hun relatie vorm te geven. Volgens de zanger zijn ze "friends with benefits". 

André Hazes en Monique zijn friends with benefits

André Hazes (29) geeft duidelijkheid over zijn relatie met de 45-jarige Monique Westenberg (45), de moeder van zijn zoontje André. Tijdens De 538 Middagshow bij Frank Dane vertelt André hierover. De dj vraagt André hoe hij zijn verslaving onder controle houdt. "Ik denk voornamelijk door hoe goed ik me voel en hoe goed mijn band is met m'n kind en de mensen van wie ik hou. Dat is mijn allergrootste drijfveer."

Geen rust op maandag

Afgelopen weekend plaatste de zanger een foto op Instagram waarop hij en Monique staan te zoenen. Dat is toch vreemd, gezien de twee uit elkaar zijn? Frank Dane vraagt of de twee weer een relatie hebben. "Dat wordt er heel erg van gemaakt", schetst André. "Het klinkt misschien heel raar, maar wij hebben een vorm gevonden die voor ons goed werkt. De manier waarop we het doen werkt gewoon heel goed." Frank Dane vraagt of de zanger met deze vorm friends with benefits bedoelt. "Ja, die zijn er wel. De maandagen dat ik hier slaap, kom ik niet aan rust toe."