Kijkers praten massaal over outfit Noa Vahle tijdens Televizier-Ring: "Noa is verkleed als douchespons"

Celebs door Jennifer

Het jaarlijkse feestje voor tv-makers en andere personen uit de media heeft weer plaatsgevonden. Op donderdagavond werden traditiegetrouw de ringen uitgedeeld tijdens het Televizier-Ring Gala. Dit blijkt voor sommige BN'ers het perfecte moment om even alles uit de kast te halen... Zo valt (sport)verslaggever Noa Vahle, die later de award voor Televizier-Ring Talent wint, nogal op bij de tv-kijkers dankzij haar opvallende, roze outfit.

Noa Vahle draagt opvallende outfit tijdens Televizier-Ring Gala

Op donderdagavond werden traditiegetrouw weer de ringen uitgedeeld tijdens het grote Televizier-Ring Gala. De grote prijs voor beste tv-programma naar de hitserie Oogappels, die concurrenten B&B Vol Liefde en De Oranjezomer ver achter zich liet. Daarnaast won Noa Vahle de award voor Televizier-Ring Talent, die ze volgens vele kijkers op social media zeer verdiende. De (sport)verslaggever van SBS6, vooral bekend door De Oranjezomer, kreeg wekenlang goede reacties op haar verschillende tv-optredens. Het is duidelijk van wie ze de meeste genen heeft meegekregen. Mocht je het even niet meer weten: ze is dus de dochter van presentatrice Linda de Mol. Al heeft ze wel haar eigen stijl wat presenteren betreft, maar ook qua kleding. Zo zagen tv-kijkers haar op donderdagavond in een nogal opvallende, roze outfit over de blauwe loper gaan. De outfit zorgde voor nogal wat reacties op socialmediakanaal X. Kijkers discussieerden flink over de kleding van Noa. "Wie heeft in 's hemelsnaam Noa Vahle gekleed?" vraagt een kijker zich af. "Het lijkt wel een paddestoel." Andere kijkers vinden de verslaggever echter meer op een douchespons lijken. Tja, oordeel zelf:

Grap over familie

Gelukkig voor Noa had ze haar opvallende outfit niet voor niets aangetrokken. Ze kreeg namelijk ook een moment of fame, toen ze dus de ring voor Televizier-Ring Talent binnensleepte. En net als haar kleding was ook haar speech merkwaardig. Al konden de tv-kijkers op social media hier vooral om lachen. Zo besluit ze tijdens haar speech zelf maar even dé grap over haar familie te maken, waar iedereen het altijd over heeft. Na eerst wat bedankjes te hebben uitgedeeld naar mensen uit de tv-wereld, komt ze vervolgens bij de persoonlijke bedankjes. "M'n familie natuurlijk allereerst: dank je wel..." begint ze, waarna ze direct toevoegt: "Voor de kruiwagen!" De grap levert haar meteen een applaus op en hoop berichten op social media. "Ja, ik maak de grap maar even zelf," zegt ze dan nog. Het laat wel zien wat voor een talent ze is. We want more!

Lees ook: Noa Vahle blij dat moeder Linda de Mol niet topless in magazine staat: "Daar had ik stokje voor gestoken"