Noa Vahle over kritiek op moeder Linda De Mol: "ze heeft wat uit te zoeken"

Media door Elsemieke

Kleine kans dat je het gemist hebt: Linda De Mol en Jeroen Rietbergen zijn op Valentijnsdag samen gespot in Parijs. En iedereen vindt daar wat van. Dochter Noa Vahle zat gisteren bij Vandaag Inside en ze besloot in te gaan op de kritiek over haar moeder dat ze het weer aan het proberen is met Jeroen.

Linda Vahle over moeder Linda De Mol

Volgens media zou Linda De Mol weer samen zijn met haar ex Jeroen Rietbergen. Linda verbrak een jaar geleden haar relatie met Jeroen nadat hij wangedrag bij tv-programma The Voice had bekend. Dochter Noa Vahle reageerde bij Vandaag Inside op de geruchten dat de twee weer samen zijn, nadat ze romantisch in Parijs tijdens Valentijnsdag aan het eten waren. “Ik wil dat mijn moeder gelukkig wordt. Het is haar relatie, daar maakt zij zelf een keuze in. Het is logisch dat zij iets gaat uitzoeken na zo’n jaar.”

Noa wilde afgelopen jaar eigenlijk niet zoveel zeggen over de hele situatie. Het is dan ook de eerste keer dat Noa reageert op berichten dat haar moeder Linda weer samen met Jeroen gesignaleerd zou zijn. “Ik heb er sowieso het afgelopen jaar niet zo veel over gezegd, omdat je je dan aan het verdedigen bent tegen mensen die het eigenlijk niet willen horen of gewoon hun eigen waarheid van het verhaal maken. Maar op het moment dat er echt structureel dingen worden gezegd die niet kloppen – bijvoorbeeld dat ik ruzie heb met mijn moeder – wil ik wel wat zeggen”, doet Noa uit de doeken. 

Fouten 

Ondanks dat ze de keus bij haar moeder legt, is Noa ook teleurgesteld en verdrietig in de man die 15 jaar lang haar stiefvader was. "Maar je vergeet niet dat iemand ook een goed mens is. Hij heeft ook goede dingen gedaan voor mij en mijn broer en mijn moeder. Maar hij heeft ook fouten gemaakt.”