Linda de Mol verbreekt relatie met Jeroen Rietbergen na wangedrag bij The Voice

Celebs door Laura

Breaking: Linda de Mol komt met een statement naar aanleiding van het seksueel wangedrag van haar partner Jeroen Rietbergen. Op haar platform Linda.nl deelt de presentatrice dat ze haar relatie met de bandleider van The Voice heeft verbroken.

The Voice of Holland beerput

Afgelopen vrijdag is de beerput rondom The voice of Holland opengetrokken. Verschillende mensen die betrokken waren bij het programma worden beschuldigd van wangedrag door tientallen oud-kandidaten. Zij hebben zich gemeld bij het programma #BOOS, dat wordt gemaakt door Tim Hofman. De betreffende aflevering verschijnt aanstaande donderdag op YouTube. Daarin komen we nog meer te weten over de praktijken bij de populaire talentenjacht. Jeroen Rietbergen is een van de namen die vrijdag al werd genoemd. De bandleider bij het programma kwam hij op de proppen met een bekentenis. "Tijdens mijn jarenlange betrokkenheid bij The voice of Holland heb ik contact van seksuele aard gehad met enige bij het programma betrokken vrouwen en seksueel getinte whatsappberichten uitgewisseld."

Statement Linda

Bij zijn vrouw Linda de Mol bleef het een paar dagen stil. Het nieuws sloeg ongetwijfeld in als een bom bij huize de Mol. Deze maandagochtend verscheen er een statement van Linda op haar nieuwssite Linda.nl en de sociale kanalen.

"Lieve allemaal, Sinds een paar dagen zit ik in een verschrikkelijke nachtmerrie. Er zijn zo ontzettend veel dingen naar boven gekomen waar ik geen weet van had en waarvan ik, omdat ze anoniem zijn, niet weet wat waar is en wat niet.

Ik heb inmiddels mijn relatie verbroken, Jeroen woont niet meer bij mij. Mijn werkzaamheden leg ik de komende tijd neer in de hoop dit een plek te kunnen geven en ik vraag iedereen mijn gezin met rust te laten.

Dank voor alle lieve en begripvolle berichten en appjes, dat is het enige dat een beetje troost biedt als je hart gebroken is.

Linda de Mol"

 

 

Beeld: Brunopress