Zien: dit zijn de eerste beelden van Chateau Meiland seizoen 8

Media door Elsemieke

De Meilandjes gaan nog steeds als een speer! Na inmiddels al 7 succesvolle seizoenen komt er een nieuw seizoen aan, waarin we de de familie weer op de voet kunnen volgen... En SBS deelt de hysterische eerste beelden van het programma. Wij zitten alvast klaar met een kop thee en een reep chocolade. 

Eerste beelden van Chateau Meiland seizoen 8 

Goed nieuws voor als je ook geen genoeg kunt krijgen van onze favoriete bekende familie. Chateau Meiland begint alweer bijna aan een nieuw seizoen over de voormalige Ik Vertrek-deelnemers. In 2019 won Chateau Meiland de Gouden Televizier-Ring nog. In seizoen 7 van Chateau Meiland was het huwelijk van Maxime te zien, de sleuteloverdracht van het Franse kasteel en de verhuizing binnen Noordwijk. Het is inmiddels dus alweer het achtste seizoen van Chateau Meiland.

Met het nieuwe seizoen in aantocht deelt Shownieuws een aantal hilarische beelden van onze favoriete realitysterren. Op de beelden zien we de familie Meiland klussen in één van de nieuwe villa’s, maar ook valt het fragment op waarin Martien erg geïnteresseerd is in het kopen van een bed en breakfast met veertien slaapkamers.

Wanneer komt Chateau Meiland seizoen 8 op SBS?

Alsof het allemaal nog niet komisch genoeg is, zien we ook dat de familie twijfelt over de aanschaf van een nieuwe hond. Althans: vooral Martien twijfelt. Erica probeert hem juist over te halen. “Je laat ze niet eens uit, je geeft ze ook geen eten!” Het nieuwe seizoen Chateau Meiland kunnen we vanaf 27 februari op SBS 6 bewonderen, om 20.30 uur. De eerste beelden bewonder je hier