'André Hazes date nu met Spaanse barvrouw' (en dit is ze)

Celebs door Elsemieke

De geruchtenmolen draaide al een tijdje op volle toeren en zei dat André Hazes en Monique Westenberg weer een setje zijn. Maar volgens Yvonne Coldeweijer van Life Of Yvonne is daar niets van waar. Dré vertelt aan iedereen die het maar horen wil dat hij en Monique klaar zijn, beweert Yvonne. Sterker nog: het gerucht gaat dat André alweer een andere vlam heeft.

Spaanse barvrouw de nieuwe vriendin van André Hazes?

Yvonne Coldeweijer zou Yvonne niet zijn als ze geen spionnen had in het Spaanse Marbella. Haar 'leger' heeft afgelopen weekend gezien dat Andre aan het FaceTimen was met een dame die op Instagram en TikTok beter bekend staat als 'pavitalf'. Ook is ze actief op OnlyFans. Ze is van Colombiaanse afkomst, 37 jaar oud en was ongeveer vijf weken geleden in Nederland voor een vakantie. Had ze het toen gezellig met André Hazes? Yvonne duikelde in haar Instagram Stories-archief en zag dat zij rond die periode heel veel de muziek van Dré draaide terwijl ze in haar auto zat. Toeval, of is daar meer aan de hand? Wij houden je op de hoogte!

andre hazes vriendin

vriendin van andré hazes

Bron: pavitalf

"André heeft Monique weer gedumpt. Hij vertelt aan iedereen in Vinkeveen dat hij niet meer samen is met Moon. Hoewel hij na de docu dacht dat de Nederlanders hem alleen een comeback zouden gunnen als hij terug zou komen bij Moon, is dat (zoals ik had voorspeld) natuurlijk helemaal niet waar hij warm voor loopt", doet Yvonne uit de doeken op haar Stories. 

vriendin andre hazes