Roxeanne Hazes sleept moeder Rachel voor de rechter om erfenis vader

Celebs door Elsemieke

Het is alweer achttien jaar geleden dat André Hazes senior op 53-jarige leeftijd overleed. Dochter Roxeanne Hazes sleept haar moeder Rachel Hazes binnenkort voor de rechter. En dat draait allemaal om de erfenis van haar vader, zo meldt RTL Boulevard.

Roxeanne Hazes sleept moeder Rachel voor de rechter om erfenis

Het jaar is nog maar net begonnen, maar er kan nu alweer een nieuw hoofdstuk worden toegevoegd aan de familie Hazes-rel. Roxeanne en haar broertje André waren volgens RTL Boulevard samen met hun moeder de enige erfgenamen van André Senior, maar woordvoerder Bernard Tomlow heeft nu vraagtekens bij het erfgenaamschap. “Rachel was geen erfgenaam en beheert ook niet zijn nalatenschap. Uitsluitend de kinderen waren erfgenaam.”

De reden van de rechtzaak is dus de flinke erfenis van de in 2004 overleden volkszanger. In de verklaring zeggen Roxeanne en de bewindvoerder dat ze er niet blij mee zijn dat het nieuws van het kort geding in de media bekend is geworden. “Zij zijn van mening dat de geschillen niet in de media, maar in de rechtszaal behandeld dienen te worden.”

Beste Zangers

Roxeanne en haar moeder hebben al langer een ingewikkelde band, maar die kwam afgelopen jaar tot een dieptepunt toen de zangeres in Beste Zangers een boekje open deed over haar jeugd. Roxeanne vertelde ook openhartig over de periode na het overlijden van haar vader, vlak voor en vlak erna. Ze werd bij vreemde gezinnen ondergebracht als haar vader moest optreden. "De grootste klap is gekomen op het moment dat mijn vader overleed, mijn moeder besloot om een boek te schrijven en ik mijn moeder negen maanden niet bij me heb gehad", aldus Roxeanne. "Juist op het moment dat je haar zo nodig hebt om te rouwen. Ik heb elke avond een foto van mijn vader en moeder bij me gehad, elke avond huilend tegen gesproken: 'Kom alsjeblieft terug.'"