Even koekeloeren: Roxeanne Hazes showt vol trots haar hoogzwangere babybuik in bikini

Celebs door Laura

Dit weekend lag de hoogzwangere Roxeanne met haar verloofde heerlijk te vertoeven op een bootje en Instagramde de nodige plaatjes van haar flinke babybump in bikini. Naast veel lovende reacties op haar lichaam, kreeg ze ook (het onnodige) commentaar.

 

🚼

Een bericht gedeeld door ⚡️⚡️⚡️⚡️DOCHTER DRE⚡️⚡️⚡️⚡️ (@roxeannehazes) op

Lees ook: OMG: De royal baby van Kate Middleton en prins William komt eraan

"Lachwekkend en sletterig"

De zangeres maakte in januari bekend dat zij en haar verloofde Erik een kindje verwachten. Inmiddels is haar babybuik behoorlijk gegroeid. Roxeanne, die voor het eerst moeder wordt, deelt regelmatig kiekjes van haar nieuwe lichaam met haar 135.000 Instagram-volgers. Ze krijgt vooral veel lof voor haar prachtige verschijning, maar enkelen kunnen het niet laten om negatief te zijn. "Bah geen gezicht, die tieten met tepels als spiegeleieren in een veel te klein hesje", "Helemaal mee eens! Inderdaad lachwekkend en sletterig. Het topje had ook iets groter gekund" zijn een paar van de negatieve reacties.

Gelukkig nemen veel volgers het voor haar op: "Wat een kinderachtige reacties zeg. Man man man. Borsten groeien nou eenmaal als je zwanger bent. Je ziet er prachtig uit meid! Geniet er nog maar even van samen!" en "Prachtig stel en geef een dikke vinger voor die haters en jaloerse mensen hier. Bah", klinkt het tegengeluid. En zo is het maar net.

 

Wij drieën. 🙏🏻❤️

Een bericht gedeeld door ⚡️⚡️⚡️⚡️DOCHTER DRE⚡️⚡️⚡️⚡️ (@roxeannehazes) op

 

 

Oké, douchen en door naar @hollandzingthazes 😘

Een bericht gedeeld door ⚡️⚡️⚡️⚡️DOCHTER DRE⚡️⚡️⚡️⚡️ (@roxeannehazes) op

Lees ook: Oops: Beyoncé en zusje vallen tijdens optreden Coachella

Beeld: Brunopress