Zien: Tammy van 1000-lb Sisters deelt resultaat van afvalproces

Celebs door Elsemieke

In 1000-lb Sisters worden Tammy en haar zus Amy gevolgd tijdens hun afvalproces. Tammy verblijft in een afvalkliniek waar ze behandeld wordt tegen haar eetverslaving. Dat afvalproces is succesvol, want ze deelt beelden op sociale media waarin te zien is dat ze is afgevallen. 

Zien: Tammy van 1000-lb Sisters deelt resultaat van afvalproces

Tammy, de realityster uit 1000-lb Sisters, is flink afgevallen. Ze zit in de kliniek omdat ze behandeld wordt tegen haar eetverslaving. Het resultaat van haar afvalproces deelt ze in een TikTok-video. De reacties zijn voornamelijk positief, want haar fans moedigen haar aan. "Je ziet er echt gelukkig uit", is een greep uit de reacties.

@tammyslaton2020

I know Christmas is over but I thought this was funny/cute

♬ Where Are You, Christmas? (Bonus Track) - Tori Feinstein

Getrouwde Tammy

Een afvalkliniek waar je de liefde van je leven tegen het lijf loopt: het overkwam de 35-jarige Tammy Slaton uit '1000-lb Sisters'. Onlangs is zij daar getrouwd met Caleb Willingham, een andere patiënt uit de kliniek. In het bijzijn van dertig familieleden werd Tammy in het echt verbonden aan Caleb. "Jullie kennen mij allemaal als Slaton, maar vanaf nu heet ik Mrs. Willingham”, zei ze tegen People. TLC schreef ook dat de weg naar het huwelijk in januari op televisie is te zien. Wanneer de aflevering in Nederland wordt uitgezonden, is onbekend.