Zien: Tammy van 1000-lb Sisters getrouwd in obesitas kliniek

Media door Elsemieke

Tammy Slaton kennen we van het programma ‘1000-lb Sisters’ op TLC. Ze heeft nu het jawoord gegeven aan haar grote liefde. Dat deed ze in de obesitaskliniek waar ze momenteel verblijft. “Ik ben getrouwd!”

Tammy Slaton van 1000-lb Sisters geeft jawoord

Een afvalkliniek waar je de liefde van je leven tegen het lijf loopt: het overkwam de 35-jarige Tammy Slaton uit '1000-lb Sisters'. Dit weekend is zij daar getrouwd met Caleb Willingham, een andere patiënt uit de kliniek. In het bijzijn van dertig familieleden is Tammy nu in het echt verbonden aan Caleb. "Jullie kennen mij allemaal als Slaton, maar vanaf nu heet ik Mrs. Willingham”, zegt ze tegen People.

5 leugens die dieetcultuur ons liet geloven over afvallen om nooit meer in te trappen

1000-lb Sisters op TLC

In 1000-lb Sisters worden Tammy en haar zus Amy gevolgd tijdens hun afvalproces. Tammy verblijft momenteel in een afvalkliniek waar ze behandeld wordt tegen haar eetverslaving. TLC schrijft over het nieuws op Instagram. “Felicitaties zijn op z’n plaats! Tammy is getrouwd met Caleb.” Tammy is gekleed in een witte jurk en daarbij draagt ze ook een zilveren tiara. De zender kondigt meteen aan dat het huwelijk vanaf 17 januari op TLC te zien is. Wanneer de aflevering in Nederland wordt uitgezonden, is nog niet bekend.