Winterse versie van B&B Vol Liefde op komst: dit is eerste deelnemer

Celebs door Elsemieke

Heb jij net als wij ook smullend voor de buis gezeten tijdens B&B Vol Liefde? En kan je niet wachten op B&B Vol Liefde seizoen 3? Maak je borst dan maar nat, want om het wachten te verzachten heeft RTL aangekondigd dat er een datingprogramma aankomt. Een soort winterse versie van B&B Vol Liefde.

Winter Vol Liefde: dit is eerste deelnemer

RTL heeft onthuld dat ze bezig zijn met een bijzondere spin-off van B&B Vol Liefde: Winter Vol Liefde. De serie is een samenwerking tussen de makers van B&B Vol Liefde en de makers van Boer Zoekt Vrouw, waarin Nederlandse single ondernemers in wintergebieden op zoek gaan naar liefdesgeluk.

Benjamin in Winter Vol Liefde

Als ski-leraar, restauranthouder of bijvoorbeeld een huskey slee-rijder hebben ze het heel goed voor elkaar, maar een partner ontbreekt nog in hun leven. De eerste deelnemer is ook direct voorgesteld: Benjamin. Je kan je hier aanmelden voor Benjamin. Deze 26-jarige man woont in het Zwitserse Wallis. Hij verdient zijn geld in een hotel-restaurant en staat klaar voor een knappe man in zijn leven. ,,Aan het einde van de zomer had ik zoveel stelletjes gezien, mijn vrienden zijn voorzien en ik wil mijn leven opbouwen in het buitenland. Ik zou het leuk vinden als iemand daarbij in zou willen stappen.”