Monica Geuze en Robbert Kroese verbreken relatie: "end of an era"

Celebs door Elsemieke

Het is zo'n mooi koppel: Monica Geuze en Robbert Kroese. Er gingen al twee jaar geruchten dat het stel na ruim twee jaar uit elkaar zou zijn, maar nu is het definitief. In een video op YouTube legt de influencer meer uit over haar breuk met Robbert.

Monica Geuze Robbert Kroese: een break-up

De geruchten over een break-up gingen al langer rond. Juicechannel vroeg eerder aan Monica herself om uitleg, waarop zij reageerde "dat er niets aan de hand is". Volgens Juicechannel een nogal vage reactie: "Als dit soort geruchten over je relatie rondgaan en je krijgt de kans om deze te ontkrachten, dan neem je die toch?" 

Op maandagavond 2 januari 2023 vertelde Monica Geuze ons er meer over. Niet voor niets dat de titel van haar nieuwste vlog “End of an era”, luidde. Monica Geuze liet niet alleen weten dat ze stopt met vloggen, maar ook zet ze een punt achter haar relatie met Robbert. Het bleek een gezamenlijke beslissing. “We hebben samen besloten om uit elkaar te gaan." Over de reden van de breuk laat Monica niet veel los in de video.

Stoppen met vloggen

Naast de breuk met Robbert Kroese laat Monica Geuze ook direct weten dat ze gaat stoppen met vloggen. Vanwege alle tv-klussen die ze doet, het succes van haar bedrijf Sophia Mae én de opvoeding van haar 4-jarige dochtertje, Zara-Lizzy, wordt het nu tijd voor de influencer om verder te gaan. “Het voelt als de juiste keuze." Een officieel einde aan haar YouTube-carrière komt er niet, aangezien er nog wel andere video’s op haar kanaal zullen verschijnen. 

Cosmetische ingrepen

In 2014 begon Monica Geuze met dagelijkse vlogs, waarin ze haar volgers meenam in haar dagelijks leven. Destijds zat ze nog middenin het studentenleven, was ze DJ voor Ronnie Flex en ging ze veel feestjes af. Een paar jaar later besloot ze om daar een wekelijkse vlog van te maken omdat ze er meer andere werkzaamheden naast kreeg. Onlangs was ze nog openhartig over dat ze spijt heeft van haar borstvergroting en ook doet ze in de podcast Geuze en Gorgels regelmatig uitspraken over haar privéleven.