Glennis Grace doet mee aan America's Got Talent: 'Ik heb al auditie gedaan'

Celebs door Roos

Glennis Grace gaat haar geluk internationaal beproeven. Na het verschijnen van haar langverwachte single Walk On Water onthulde de zangeres vanochtend namelijk nóg een spannend nieuwtje op Radio 538. Namelijk dat ze deel zal nemen aan America's Got Talent: "Ik heb auditie gedaan voor America's Got Talent!"

Glennis Grace

Lees ook: Meghan Markle breekt stilte over fotoschandaal van vader

Ameria's Got Talent

Groot nieuws voor Glennis Grace fans, want ze zal gaan schitteren in het Amerikaanse programma America's Got Talens. De zangeres heeft al auditie gedaan en kondigde vanochtend op de radio aan dat zij zal deelnemen aan het programma. Ook op Instagram en Facebook brengt ze haar fans vol enthousiasme op de hoogte. Ze schrijft: "Het was zo moeilijk om het geheim te houden, maar nu kan ik het eindelijk vertellen. Ik heb auditie gedaan voor America's Got Talent! Wie is er klaar voor de start van het seizoen op 29 mei?" 

Het is een slimme zet van de zangeres om via deze weg internationaal haar geluk te beproeven. Er kijken namelijk gemiddeld zo'n 200 miljoen mensen naar America's Got Talent. 

Nieuwe single

Recentelijk verscheen de nieuwe single van Glennis Grace na drie jaar radiostilte. Om de hit te produceren is de zangeres afgereisd naar een muziekstudio in Atlanta, waar ook sterren zoals Usher albums hebben opgenomen. De single heet Walk on Water en is een liefdesliedje over een onmogelijke relatie. Luister 'm hieronder!

Lees ook: Vanessa blikt terug op Temptation Island: 'Als je je lichaam wilt verbouwen, moet je zeker meedoen'

Beeld: Brunopress